Annonce
Horsens Posten

Frisør har taget et 68 km langt spring: Rykker fra Grindsted og åbner Salon Todbjerg i Stensballe

Margit Todbjerg har rykket pælene op og er flyttet til Stensballe fra Grindsted. Frisøren med egen salon gennem 32 år åbner også en ny salon på sin og ægtefælles nye adresse i Stensballe. Foto: Marianne Husted
Frisør har etableret sig i Stensballe efter 32 år med egen salon i Grindsted. Mandag den 3. august slår hun dørene op til salonen med adresse på Sundgårdsvej.
Annonce

Horsens: Det er kun et par uger siden, Margit Todbjerg sagde farvel til sine kunder i Grindsted efter, at hun havde overdraget sin Salon Hårmagi gennem 32 år til en veninde. Mandag den 3. august slår hun dørene op til den nye Salon Todbjerg i Stensballe.

Hun har nyindrettet et stort og lyst rum på privatadressen Sundgårdsvej 91 med kunst på væggene, nyt inventar og et par personlige fund. 1. april rykkede Margit Todbjerg og hendes mand ind i huset, mens hun overvejede, hvad hun ville beskæftige sig medfremover.

Margit Todbjerg er parat til at tage imod kunder fra mandag den 3. august i Salon Todbjerg. Hendes mand Lars, som agerer model, har hjulpet med at indrette den nye salon i parrets nye hjem i Stensballe. Foto: Marianne Husted

- Men jeg er frisør helt ind i mit inderste, kunne jeg mærke, og jeg har det også bedst med at være selvstændig, siger hun, der har pendlet mellem Grindsted og Stensballe i de seneste måneder.

Annonce

"Horsens er en dejlig by"

Margit Todbjerg har boet hele sit liv i Grindsted. I sin tid var det hendes mand, Lars, der rykkede fra det midtjyske for at være sammen med hende i Grindsted. Nu er hun flyttet med ham til Horsens, hvor han de seneste seks år har været forretningsfører hos Domea.

Hun har ikke fortrudt et øjeblik. De bor nu omgivet af bølgende bakker, dejlig natur og er tæt på strand.


Horsens er en dejlig by, der har rigtigt meget at byde på.

Margit Todbjerg


- Horsens er en dejlig by, der har rigtigt meget at byde på, er hendes oplevelse.

Margit Todbjerg er imponeret over serviceniveauet i butikkerne, den brede gågade, og så synes hun, at man møder stor imødekommenhed.

Annonce

Grønne produkter

Siden elev-årene har Margit Todbjerg haft fokus på hårprodukter. Hun er selv multiallergiker og kan ikke tåle kemiske stoffer. Derfor er det udelukkende de økologiske og naturlige produkter, hun anvender. Også emballagen til hårprodukterne er i genanvendeligt materiale i serien fra Oway, som hun brugeri sin salon.

- Vi skal passe på vores klode, siger hun.

Margit Todbjerg har bemærket, at der er en stor interesse for det naturlige blandt hendes kunder, som gerne vil understrege deres frisure med en farve, som giver ekstra karakter.

Hun tilbyder alt i salonen – lige fra klipning, farvning, permanent til  ondulation, som ikke så mange frisører længere mestrer. Permanent er på vej tilbage, fortæller hun. Især i det lange hår, så man kan få bølgende krøllet hår.

Annonce

Tid til hest og til at male

Margit Todbjerg har i sit nye liv i Horsens besluttet sig for at tage sig mere tid til fritidsinteresserne. Salonen er åben mandag, tirsdag, torsdag og fredag, mens hun fremover holder lørdagen fri.

Tiden skal blandt andet bruges på hendes hest, som lige for tiden står opstaldet i Hedensted, mens hun venter på etableringen af nyt rideanlæg i Horsens.

- Jeg har altid haft hest, men det har knebet med at finde tid til at ride, siger hun.

Hun griber også penslen igen, fordi hun holder af at male.

Og så er der besøg hos de to voksne børn på 20 og 29 år. Den ene bor i Aarhus og den anden i København.

Annonce

Trofaste kunder følger med

Margit Todbjerg kommer ikke til at stå op til en tom kalender, når hun åbner sin salon  mandag den 3. august. Flere af hendes faste kunder fra Grindsted har allerede bestilt tid hos hende. Samtidig får de en udflugt ud af det, som hun smilende bemærker. Og mon ikke den nye frisør i Stensballe vil give dem et par udflugtstip i Horsens og omegn, som hun allerede selv er blevet så glad for.

Margit Todbjerg glæder sig til at gå i gang med et nyt kapitel i sit liv. Hun er ikke alene flyttet til Stensballe fra fødebyen Grindsted. Hun har også indrettet ny salon. Foto: Marianne Husted

I hvert fald glæder hun sig til at komme i gang med den nye salon. Som hun siger: - Jeg kan godt li' at have travlt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Forfattere sender julehilsner

Annonce