Annonce
Horsens Posten

Fysioterapeut har åbnet klinik på Sønderbrogade

Anna Elise Øberg ser som fysioterapeut det hele menneske for sig og forsøger at arbejde bredt med fysiske og psykiske faktorer. Foto: Timo Blom Kofoed
Fysioterapeut har åbnet praksis i klinikfællesskab på Sønderbrogade 3.
Annonce

Horsens: Det hele menneske er i fokus hos fysioterapeut Anna Elise Øberg, der 1. november åbnede klinikken In Balance Fysio på Sønderbrogade 3 i et klinikfællesskab med en fodterapeut.

I sin nye klinik har hun etableret sig med en tilgang til fysioterapien, som hun kalder "lidt anderledes".

- Jeg arbejder nok lidt anderledes end de fleste fysioterapeuter, for jeg forsøger at se det hele menneske i mine klienter. Krop og psyke hænger sammen, og jeg bestræber mig i behandlingen på at genoprette kroppens balance, pointerer hun.

Hun tilbyder "terapi med velvære" og har udover fysioterapien efteruddannet sig i Dorn-terapi, INS-behandling og Mojzisova-teknik.

Annonce

Ubearbejdede ting

Hun forklarer, at nervesystemet er grunden til mange af de spændinger, vi har i kroppen, og at travlhed og bekymringer ofte kan give os ondt i kroppen.

Vi tror, at det fysisk, men i virkeligheden er det psykisk.

- Jeg arbejder meget at rumme folk, som de er. Jeg har mange manuelle massagebehandlinger, hvor jeg prøver at finde ind til, hvad det var, der startede ubalancen.

- Det kan være ubearbejdede ting, vrede og så videre. For eksempel kan jeg så begynde at behandle nakken, selv om klienten har ondt i hoften, men det plejer jeg at give en forklaring på, forklarer den 38-årige fysioterapeut

Annonce

Også åbent lørdag

Anna Øberg er mor til tre og oprindeligt fra Måløv på Sjælland.

Hun ville egentlig have uddannet sig til psykolog og indledte vejen dertil med at tjene point via uddannelsen som socialrådgiver og arbejdede også nogle år som sådan.

Men så mødte hun en sød fyr fra Jylland, Morten Øberg, og så flyttede hun til Holstebro og uddannede sig til fysioterapeut i stedet for.

Nu er de så i Horsens.

In Balance Fysio-klinikken er åben mandag-torsdag fra kl. 9 til 16, fredag 9-15 og lørdag fra kl. 9 til 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce