Annonce
Horsens Posten

Gennem stress og sygdomsperioder - veninden Annemette er der altid

Fjerde og sidste "Du gør det godt - Ugens Smil"-anerkendelse og buket blev mandag morgen uddelt til Annemette Lindholm i Tvingstrup (t.h.). Det er Susan Mariela Friis, der har indstillet Annemette Lindholm for at være en støttende, god og kærlig veninde gennem mange år. Foto: Line Kyed
Annemette Lindholm modtager denne uges "Du gør det godt - Ugens Smil"-anerkendelse for sit venskab og sin støtte til sin veninde.

Horsens: Veninderne Annemette Lindholm og Susan Mariela Friis har kendt hinanden, siden de som 13-årige mødte op med hver deres kornet på Vestbyskolen. Her skulle de spille i Horsens Brass Band.

- Jeg boede dengang i Torsted og Susan i Dagnæs, og vi begyndte at rende sammen. Vi blev ved at holde sammen, og vi er i dag tætte veninder og taler sammen dagligt, fortæller Annemette Lindholm, der nu er bosat i Tvingstrup med sin familie, mand og fire drenge i alderen syv til 19 år.

Da avisen ringer for at fortælle, at hun er vinder af "Du gør det godt - Ugens Smil"-anerkendelsen, er det en meget overrasket Annemette Lindholm, der tager telefonen.

- Mig, nu bliver jeg helt rørt, lyder det fra Annemette Lindholm, der har taget orlov fra sit studie i Aarhus, hvor hun læser til socialrådgiver.

- Det er for svært at læse herhjemmefra under nedlukning med fire børn og en arbejdende mand, fortæller hun. Det er godt lige at trække stikket, så jeg kan være der for familien, siger hun.

Senfølger og stress

Og Annemette Lindholm er god til at være der for andre, lyder det fra veninden Susan Mariela Friis, der har indstillet sin veninde til "Du gør det godt - Ugens Smil".

Susan Mariela Friis er i dag bosat i Gedved med sin mand og to bonusbørn på ni og 14 år.

Hun blev for otte år siden kørt ned på cykel i midtbyen og pådrog sig derved en hjernerystelse, som hun stadig er generet af.

I dag er hun i fleksjob, visitationen kom i foråret 2016.

- Det har været hårdt, jeg har lidt af stress, der begyndte i efteråret 2020. Det indtraf efter en længere udredning, der gik i gang i sensommeren 2019 og varede frem til september sidste år. Lægerne havde mistanke om, at jeg havde kræft. Det viste sig heldigvis ikke at være sådan, siger Susan Mariela Friis.

I både op- og nedture har veninden Annemette Lindholm været der for 39-årige Susan Mariela Friis.

- Annemette er et fantastisk menneske. Hun lytter og opmuntrer og er god at tale med. Hun har været med til at holde mig oppe, når det i perioder har været meget svært. Hun er simpelthen den bedste, fortæller Susan Mariela Friis.

Hun har det i dag fortsat ikke optimalt grundet senfølger af hjernerystelsen. Men som person er hun blevet stærkere, og den del gør godt, forklarer Susan Mariela Friis, der er ansat som receptionist i Fit & Sund i Brædstrup og blandt andet tidligere, fra 2014, har arbejdet i fitnesskæden - dengang i Horsens.

Tilbage til anerkendelsen var begge veninder mødt frem, da anerkendelsen i form af en buket fra Tromborg Blomster blev afleveret til Annemette Lindholm mandag morgen.

-  Jeg prøver at være der, så godt jeg kan. Jeg har det bedst, når de omkring mig har det godt. Susan ved, jeg altid vil være der for hende. Men jeg forventer altså ikke noget til gengæld. Derfor er jeg meget overrasket, lød det fra Annemette Lindholm.


Annemette er et fantastisk menneske. Hun lytter og opmuntrer og er god at tale med. Hun har været med til at holde mig oppe, når det i perioder har været meget svært. Hun er simpelthen den bedste.

Susan Mariela Friis


Susan Mariela Friis' nominering

Jeg vil gerne nominere min veninde, Annemette Lindholm til en af buketterne.

Hun har været en helt fantastisk støtte igennem mine hårde tider i det sidste års tid - specielt da jeg væltede med stress. Hun har lyttet til mine frustrationer - både dag og nat, hun har opmuntret mig og kommet med gode råd.

Hun er alt det, en veninde skal være - og meget mere til.

Derfor fortjener hun en af de smukke buketter.

Mange hilsner,

Susan Mariela

Du gør det godt - Ugens Smil

19. januar spurgte Horsens Posten på avisens Facebook-side læserne, hvem, de synes, fortjener en smuk buket for et varmt smil og en håndsrækning i en kold tid, hvor det meste er lukket ned?

150 valgte at nominere en bekendt. Blandt nomineringerne er både institutionspersonale og -ledere, nær familie, veninder og venner samt kolleger.

Horsens Postens redaktion har læst samtlige nomineringer igennem og udvælger til avisen fire personer, der modtager en buket blomster fra Tromborg Blomster på Sundvej.

Dette er den fjerde og sidste buket i serien "Du gør det godt - Ugens Smil".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce