Annonce
Horsens Posten

Gigtgruppe søger frivillige: Vil du være med til give gigtramte en håndsrækning?

Hanne Lind, kontaktperson for Gigtforeningen Horsens Lokal Gruppe, leder efter to, som vil være med til at løfte arbejdet for gigtramte. Det handler om den månedlige café og årets arrangementer. Foto: Marianne Husted
Gigtforeningen Horsens Lokal Gruppe efterlyser frivillige til at give gigtramte en håndsrækning. Der er brug for to personer til gruppen.
Annonce

Horsens: Hvis man skulle skrive et stillingsopslag, kunne der stå:

"Du skal være glad for at hjælpe andre mennesker, trives med at være del af et socialt fællesskab, være fortrolig med en computer, og du må også gerne kunne få gode ideer til arrangementer."

Nu er der ikke tale om et job, men en opfordring fra Gigtforeningen Horsens Lokal Gruppe om at melde sig som frivillig. Gruppen søger nemlig to nye medlemmer til gruppen, som den første onsdag i hver måned på nær december og juli står for Gigt Cafeen i Sund By, hvor alle kan komme ind til en kop kaffe, en snak og måske et par gode råd.

Hanne Lind er gruppens kontaktperson, og hun fortæller blandt andet, at de to personer, der bemander cafeen, har hjulpet folk ved at henvise dem til Gigtforeningens oplysningskreds, der kan fortælle om muligheder for træning i eksempelvis varmtvandsbassin.

- Mange ældre medlemmer har ikke en computer eller en mobiltelefon. Her kan vi også være dem behjælpelige, forklarer hun.

Annonce

Mange arrangementer

Gigtforeningen Horsens Lokal Gruppe står for en række arrangementer i løbet af året, hvor man mødes i gruppen forud for begivenheden for at tilrettelægge den. Det er lige fra den velbesøgte julefrokost på Kildebakken til foredrag, det årlige bankospil og udflugten i maj/juni.

- Vi måtte som alle andre aflyse vores forårsarrangementer på grund af coronaen, fortsætter Hanne Lind.

Det gik blandt andet ud over den årlige udflugt med bus. I gruppen håber man snart at kunne genoptage café-eftermiddagene og de øvrige arrangementer.

Selv trives Hanne Lind med at være foreningsmenneske. Det begyndte, da hun kom med i bestyrelsen for den private legestue, som hendes datter gik i. Hun nyder stadig foreningsarbejdet, og hun er overbevist om, at de nye frivillige i Gigtforeningen Horsens Lokal Gruppe også vil blive glade for at gøre en forskel for gigtramte. Som kontaktperson vil hun i hvert fald se frem til at møde nye input og få sparring.

Interesserede kan kontakte hende på hanne.ove.lind@gmail.com.

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Farvespil i Galleri Progres

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Årets bogfest udsat

Horsens Posten

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Horsens Posten

Horsens Kommune melder ud: Herfra gælder kravet om mundbind i busserne

Annonce