Annonce
Horsens Posten

Gode ben - og god plads: Familierestaurant er kommet i lysere og større omgivelser

FORSIDE Meget mere plads i ny Bone's Familierestaurant er flyttet i nybyggeri på Emilies Plads, og her har det amerikanske koncept fået gode rammer. Restaurantchef Signe Buhl (t.v.) og vært Sandra Mansig glæder sig over de nye omgivelser. Foto: Jørgen Hasseriis
Restaurant Bone's er som den første lejer rykket ind på Emilies Plads
Annonce

Horsens: I begyndelsen af oktober rykkede Restaurant Bone's som den første lejer ind i nybyggeriet på Emilies Plads 2.

Flytningen er gået godt, og det er helt nyt og opdateret udtryk, der nu møder kunderne. Masser af amerikanske effekter og for eksempel en basketball i glasbur lige i midten af restauranten, så man straks får et kulturelt overseas-input med oven i hatten.

I den nye restaurant er der meget mere lys, mere plads og endnu mere amerikansk stil - og ikke mindst - nyheder som et legeområde til børnene, en ølvæg og en gas-station, hvor børn (og voksne) selv kan tanke økologisk juice, sodavand og softice.

Der er også blevet bedre parkeringsforhold for gæsterne, ligesom takeaway-delen har fået bedre adgang for kørende.

Restaurantchef Signe Buhl begyndte som restaurantchef for halvandet år siden i Rædersgade, og hun fortæller, at det har været en forrygende start på Emilies Plads med masser af gæster.

Antallet af siddepladser er udvidet fra 130 til 170, og dertil kommer udendørs spisepladser på yderligere 50, der dog ikke har været helt så benyttet og næppe bliver det mere i år. Pladserne går nemlig i vinterhi nu, da der ikke er så meget ved at spise ude på denne tid af året.

Men indenfor er der blevet væsentligt bedre plads til hofmenuen spareribs, og lydmæssigt er det lykkedes at skabe gode, rolige forhold, så man nærmest ikke fornemmer, at restauranten er fyldt.

- I åbningsweekenden havde vi fuldt hus en stor del af tiden, men selv om der er så mange mennesker inde, føles det slet ikke sådan, fortæller en glad Signe Buhl.

Med hensyn til restaurantens velkendte spareribs har flytningen ikke budt på nogen ændringer.

- Benene er jo vores varemærke, og det har vi meget stor efterspørgsel på, og vi får også meget ros af kunderne for dem. Dem har vi ikke ændret noget som helst ved i forbindelse med flytningen, siger hun.

Restauranten står dog også stærkt på menuer som burgere, steaks og salatbaren, der er meget efterspurgte.

Det tiltrækker såvel familier som andre gæster, men her sørger restauranten for at gruppere sine gæster. Restaurantens særlige beliggenhed på hjørnet betyder nemlig en let vinklet restaurant, og da pladsen samtidig er blevet forøget markant, giver det fin mulighed for at dele spisestedet ind i en familieafdeling med legerum til børnene i den ene ende og en afdeling for øvrige hen over resten af restauranten.

- Vi gør meget ekstra for gæsterne. Vi sørger for at placere dem de rigtige steder, så familier med børn kommer herned, siger Signe Buhl, mens hun viser rundt.

- Det er det, vi er her for. På Bone's tager vi altid godt imod. Vi har altid en vært, der byder velkommen, og personalet går op i at være der for alle, fortæller hun.

Det er to år siden, Bone's besluttede sig for at flytte i det nye, og dengang fortalte direktør Jan Vinther Laursen til avisen, at man gerne ville udvide åbningstiderne og få frokostkunderne med.

Den del har Bone's allerede mærket interesse for.

- Nu er vi jo kun lige åbnet her for kort tid siden, og folk skal lige finde ud af det, men vi regner helt sikkert med, at mange slår vejen forbi her. Der er sikkert mange firmaer også, der lige kan snuppe frokosten med herfra, så derfor åbner vi allerede kl. 11, fortæller Signe Buhl.

Og det er faktisk åbningstiden ugen rundt, hvor der hver dag holdes åbent til kl. 21.30.

Jeg synes, det er meget bedre end i det gamle. Her er der meget mere lys og plads og mange flere hyggelige kroge.

Restaurantchef Signe Buhl

Man skal føle sig velkommen på Bone's, hvor vært Sandra Mansig (t.v.), restaurantchef Signe Buhl og resten af personalet er klar til at tage imod såvel familier som øvrige kunder i helt nye omgivelser. Foto: Jørgen Hasseriis
Restaurantchef Signe Buhl har nu ansvaret for 65 medarbejdere i Bone's på Emilie Plads. Personalet er blevet udvidet med 15-20 procent efter flytningen. Foto: Jørgen Hasseriis
Legerummet ligger og frister nede for enden af familieafsnittet. Her er der rutsjebaner, fjernsyn og andre muligheder for kreativ udfoldelse, når man ikke gider at sidde ved bordet mere. For eksempel det velkendte "Active floor", hvor børnene selv kan vælge spil som fodbold, airhockey eller splash. Foto: Jørgen Hasseriis
En restaurant med amerikansk madkoncept, ja det kræver næsten en basketball-spiller, og nu er han på plads. Det er den første Bone's i Danmark, der har fået det. Foto: Jørgen Hasseriis
Ølvæggen byder på mange forskellige slags øl, og nu kan man også bestille små smagsprøver i form af ølbrætter. Så kan alle være med - hvis de er fyldt 18 år. Foto: Jørgen Hasseriis
Velkomsten til Bone's markeres med balloner, ankomstpult og så ikke mindst det nye scoop til højre for indgangen - en tankstation, hvor gæsterne selv kan tanke juice, sodavand og is. Foto: Jørgen Hasseriis
I legerummet møder børnene et aktivt gulv, der kan spilles på. Flere kender det måske spillet fra institutionen. Foto: Jørgen Hasseriis
En amerikansk tankstation i gammel stil. Det skal da prøves, har Bone's tænkt. Her tanker restaurantchef Signe Buhl en softice med københavnerstang-smag. Foto: Jørgen Hasseriis
Bone's er som den første lejer flyttet ind i det nye byggeri på Emilies Plads. Foto: Jørgen Hasseriis
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce