Annonce
Horsens Posten

Godt tre måneder efter brand kunne Only og Name It åbne igen

Det er ikke hver dag, der kan opleves lange køer fra morgenstunden på Søndergade. Men torsdag havde adskillige stillet sig op, da børnetøjsbutikken Name It og modebutikken Only kunne genåbne efter branden i august. Foto: Marianne Husted
Kunder stod i kø fra morgenstunden, da dørene igen blev slået op til Name It og til Only på Søndergade.
Annonce

Horsens: Der var glæde fra morgenstunden hos både børnetøjsbutikken Name It og modebutikken Only på Søndergade i Horsens.

Godt tre måneder efter branden i bygningen kunne de torsdag morgen slå dørene op til totalt nyistandsatte butikker. Hos Only havde de ansatte frygtet, at istandsættelsen kunne have varet et år.

- Vi har fået en helt ny butik. Den er ikke større, men den syner større. Blandt andet fordi vi har fået vinduer i hele facaden, sagde butikschef Dorthe Larsen, Only.

Dorthe Larsen nåede lige syv dage som butikschef hos Only, inden en brand totalskadede butikken. Torsdag kunne hun og hendes personale vende tilbage til en lys og totalrenoveret butik. Det glædede de sig til. Foto: Marianne Husted

Hun begyndte i jobbet 1. august, og det blev ikke til mange dage på adressen på Søndergade. Fredag den 7. august brød en kraftig tagbrand ud i bygningen, som totalskadede butikkerne i stueetagen.

Hun og hendes personale har i den mellemliggende periode arbejdet i andre butikker inden for kæden og har lært en masse ved det, men de har alle glædet sig til at komme tilbage til butikken.

Annonce

Kø fra morgenstunden

Uden for nabobutikken Name It var der kø længe før åbningen klokken otte. Det var en klækkelig rabat på børnetøjet, som lokkede. Hurtigt havde kunder forsynet sig med blandt andet varmt overtøj til deres små poder.

Det var en glad butikschef, Heidi Gammelby, der fra morgenstunden kunne tage imod kunder i Name It. Åbningen var ventet, for køen var lang, og kunder måtte lukkes ind i hold. Foto: Marianne Husted

Butikschef Heidi Gammelby og hendes folk havde travlt med at betjene og sikre, at der ikke kom for mange kunder ind ad gangen.


Det er fantastisk, at vi igen kan åbne. Det har vi ventet længe på.

Heidi Gammelby, Name It


- Det er fantastisk, at vi igen kan åbne. Det har vi ventet længe på, sagde hun, der også nåede at rose butikkens mange kunder for opbakning, inden hun gik i gang med at ekspedere næste kunde.

Med åbningen 19. november af de to Bestseller-ejede butikker får de både black days-handlen og julehandlen med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Forfattere sender julehilsner

Annonce