Annonce
Horsens Posten

Gule talenter kan se frem til formiddagstræning

Det nye initiativ med formiddagstræning blev offentliggjort på CASA Arena. Her ses fra venstre AC-direktør Kristian Nielsen, borgmester Peter Sørensen, talentchef i AC Horsens Claus Troelsen, eliteidrætskonsulent Søren Jochumsen og skoleleder Christian Christensen. Foto: Frank Hove, AC Horsens
Annonce

Horsens: AC Horsens har i disse år stor fokus på talentudvikling, og nu står superligaklubben klar med endnu et initiativ, som vil forbedre de unge fodboldtalenters muligheder for at udvikle sig. Fra næste skoleår kan AC Horsens tilbyde formiddagstræning til spillerne i 7., 8., og 9. klasse på Langmarkskolens Team Danmark-linje.

AC Horsens har oprustet markant på klubbens akademi gennem de seneste tre år, og arbejdet med at optimere talentudviklingen fortsætter nu med tilbuddet om formiddagstræning.

- Det betyder meget for os, at vi har gode medspillere og sparringspartnere, når vi skal finde en løsning, der passer alle parter, og det har vi igen haft i dette tilfælde. Jeg vil gerne rose kommunen for et stort engagement og vilje til at prioritere de lokale talenter, siger AC Horsens' direktør Kristian Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce