Annonce
Horsens Posten

Gwænno på A-holdet

Gwænno og 3 andre kunstnere repræsenterer regionens rytmiske A-hold, når Rock The Region indtager Atlas i Aarhus 1. juni med "Rock The Region Legacy Show 2019". PR Foto
Annonce

Horsens: Horsensianske Gwænno og 3 andre kunstnere repræsenterer regionens rytmiske A-hold, når Rock The Region indtager Atlas i Aarhus lørdag 1. juni under titlen "Rock The Region Legacy Show 2019".

Showet bliver en del af Europæisk Kulturregions festival "Genopdag", som samler trådene efter Aarhus status som Europæisk kulturhovedstad i 2017.

Rock The Region opstod netop herunder, og er både en turné, et fællesskab og en platform, hvor den nye musik tager afsæt og møder nye publikummer.

De seneste fire år har projektet krydset regionen på jagt efter de mest interessante nye bands og solister, for at præsentere dem for en bredere offentlighed og en musikbranche på jagt efter nye talenter.

Gwænno var med i første udgave i 2016, og har holdt dampen højt lige siden, blandt andet med singler på P3 og optrædener på Jelling Festival og Smukfest.

Ud over Gwænno spiller Facaden, Schwarze Fiktion og Paper Cranes ved showet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce