Annonce
Horsens Posten

Halvandet års ansigtsløft er nu færdig - Sinnerup har indviet sin førstesal

Sinnerup er gået fra at være en isenkram-butik til et livsstilshus, der nu også vil søge spiritusbevilling, så kunderne kan hygge sig med en øl eller et glas vin, mens de handler og lader sig inspirere. Foto: Søren E. Alwan
2000 kvadratmeter renovering af Sinnerup-butikken på hjørnet af Jessensgade og Søndergade er netop færdigafsluttet.
Annonce

Horsens: 2000 kvadratmeter. Så meget fylder Sinnerup på hjørnet af Jessensgade og Søndergade.

For halvandet år siden gik man i gang med at renovere forretningen - stedets 1000 kvadratmeter stueetage. Senest er førstesal også undergået et løft i en sådan grad, at forretningen nu fremstår som den nyeste og mest moderne butik i Sinnerup-indehaver Lars Sinnerups forretnings-eventyr.

- Butikken er gået fra at være en isenkramforretning til et livsstilshus, hvor man kan lade sig inspirere og få oplevelser og indtryk med på vejen. Lokalerne er blevet lysere og langt mere inspirerende med ruminddelinger og opstillinger i forskellige miljøer, siger Lars Sinnerup og viser rundt i butikken og op på førstesal, hvor også kædeansvarlig Thomas Olesen og ledende medarbejder i forretningen Tina Rasmussen er til stede.

- Vi har fået meget respons fra kunderne på ombygningen. De er tilfredse og positive og synes, vi har fået det så flot, lyst og venligt. Så det kan ikke være bedre, lyder det fra Tina Rasmussen.

Vi har fået meget respons fra kunderne på ombygningen. De er tilfredse og positive.

Tina Rasmussen

Annonce

Omskiftelig

Lars Sinnerup står i alt bag 12 Sinnerup-forretninger i landet, to i Tyskland samt en webshop.

Silkeborg-firmaet har som en del af sit bagland tilknyttet designere, der skaber produkter ud fra tidens trends og farver. Og så er det alt sammen til en fornuftig pris, understreger Lars Sinnerup som en af sine kæpheste.

Firmaet har et enormt leverandørnetværk, forklarer han. Og det er også en af hovedgrundene til, at man kan reagere så hurtigt i forhold til efterspørgsel.

- Det er en kæmpe fordel for os, at vi er så omskiftelige. Butikkerne er gode til at give vores indkøbsafdeling feedback på, hvad behovet og ønskerne er fra vores gæster (kunder, red.), siger han.

Annonce

Bevilling

På den nyrenoverede førstesal er møbelafdelingen blevet større og inddelt i forskellige sofa- og stue-sektioner.

Indretningspersonaler har været indover de forskellige miljøer, og en del af inventaret er lavet på stedet.

- Tidligere summede det meget praktisk heroppe. Nu er det på niveau med vores overordnede idé om at inspirere kunderne langt mere, fortæller Thomas Olesen.

Også køkkenmiljøer i form af borddækning samt lamper, tæpper, stegepander og øvrige behovsvarer er integreret i afdelingen.

Tina Rasmussen supplerer:

- Folk kommenterer de mange flere farver, vi har fået ind i afdelingerne og vores nye lyse egetræsgulv. Det får hele afdelingen til at fremstå langt mere tiltalende.

Som et ekstra supplement til at kunne inspirere stedets kunder, arbejder man nu på at få en alkoholbevilling.

- Vi er en livsstilbutik, og folk skal kunne føle sig yderst godt tilpas her med mulighed for at nyde en øl eller et glas vin, mens man går rundt og lader sig inspirere. Jeg håber, bevillingen snart falder på plads, siger Lars Sinnerup.

Horsens-bygningen er ejet af såvel Lars Sinnerup som af Ejendomsselskabet CASA A/S.

Sinnerup på Søndergade har 12 medarbejdere, heraf syv fuldtidsansatte.

Specielt møbelafdelingen har undergået en større forandring. Nu fremstår den i forskellige miljøer for at skabe mest muligt forskelligartet inspiration til kunderne. Foto: Søren E. Alwan
Tina Rasmussen byder blandt andet på de co2-absoberende korkvægge til indretningen - selve korken er høstet fra egetræer. Foto: Søren E. Alwan
At være med på tidens trends til gode priser er en af Sinnerups kæpheste. Foto: Søren E. Alwan
Ledende medarbejder i Sinnerup Tina Rasmussen beretter om en positiv respons fra kunderne på den renoverede forretning. Foto: Søren E. Alwan
Sinnerup. Foto: Søren E. Alwan
Sinnerup. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce