Annonce
Horsens Posten

Heart & soul opgiver modetøjet og laver café i butikken

Lene Christensen, Heart & Soul, sælger ud af modetøjet. Og det skal helt væk. I stedet indretter hun små cafehjørner i butikken og satser på flere delikatesser, gavepakninger og brugskunst. Foto: Lone Bering

Lene Christensen holder udsalg på modetøjet i denne tid. I stedet satser hun mere på delikatesser, gavepakninger og brugskunst - og indretter små caféhjørner i butikken.

Annonce

Horsens: I denne tid bliver man mødt af gule og orange skilte i butikken Heart & Soul på Torvet. Indehaver Lene Christensen vil ikke længer satse på modetøj i butikken og sælger derfor alt tøj ud med minus 60 procent.

- Vi var lidt bekymrede over, at alt skal brækkes op i forbindelse med renoveringen på Torvet. Jeg kunne se, at vi i forbindelse med renoveringen af vores bygning her i sommer kom til at miste kunder. Det kunne jeg ikke overskue en gang til - og slet ikke i de to år, det varer, før arbejdet er færdigt, forklarer Lene Christensen, der derfor gik i tænkeboks.

Lene Christensen, Heart & Soul, satser nu bl.a. mere på delikatesser og specialiteter. Foto: Lone Bering
Annonce

Ud med modetøjet

- Jeg bestemte mig for at droppe tøjet. Det har en kort sæson. Efter seks uger er der noget nyt, der har afløst det. Jeg kunne pludselig se, at det ikke ville være gangbart sammen med en opgravning af Torvet. Vi ville brænde inde med for meget, og det ville i sidste ende går ud over de børn og unge, vi gerne vil hjælpe, forklarer hun.

I stedet har hun bestemt sig for at indrette små caféhjørner i butikken - både inde i butikken og ved vinduespartiet:

- Vi vil servere noget let - kaffe, kage eller et stykke chokolade. Jeg har tit hørt folk sige, at de savner sådan et sted.

Der satses nu mere på bl.a. brugskunst i Heart & Soul. Reolen her er klar med påskens ting. Foto: Lone Bering
Annonce

Verdens bedste flødeboller

- Og så vil vi lave verdens bedste flødeboller. Jeg har fundet en dygtig flødebolleekspert, som har lært nogle af os op. De bliver således lavet helt frisk, og jeg har en forhåbning om, at det kan blive et hit f.eks. fredag eftermiddag at tage flødeboller med hjem til weekenden, siger Lene Christensen.

Møblerne til caféområderne er klar, bl.a. en gammel slagbænk fra en ødegård i Sverige.

- Men først skal tøjet ud. Så går vi i gang med det nye kapitel. Der bliver måske et par lukkedage, siger Lene Christensen, der ikke kan sige en nøjagtig dato for ændringen.

Hun håber, at der i sommerhalvåret bliver muligt at sætte et par caféborde op ude på Torvet.

I første omgang vil cafe-området have plads til 12 personer.

Annonce

Flere specialiteter, mere brugskunst

Samtidig vil hun satse mere på brugskunst, gavepakninger og delikatesser.

- F.eks. er der kommet en rigtig god valnøddesnaps - valnødder, der faktisk stammer fra et gammelt valnøddetræ her i Horsens, fortæller hun.

Butikken er allerede fyldt op med nyhederne, bl.a. også en hel reol med påskepynt, ligesom Lene Christensen har planer om at udvide disken med flaskeaftapning af eddiker og olivenolie.

Heart & Souls personale er frivilligt og ulønnet. Overskuddet fra butikken går til trængte børn i Horsens Kommune i form af blandt andet konfirmationshjælp, hjælp til at holde fødselsdag, hjælp til tøj og sko og til julehjælp - oftest i form af gaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce