Annonce
Horsens Posten

Her er det nemt at gå på tilbudsjagt: Horsens har fået to nye dagligvarebutikker

Uffe Jørgensen var blandt de kunder, der valgte at gå i Netto, da Netto og Aldi lørdag morgen holdt fælles indvielse. Foto: Claus Skovholm
Lørdag morgen var der fælles snoreklip, da Netto og Aldi åbnede på Lilli Gyldenkildes Torv.
Annonce

Horsens: Skal man gå til højre eller venstre?

Det valg mødte alle morgenfriske horsensianere, der lørdag morgen lagde vejen forbi Lilli Gyldenkildes Torv. Her var der dobbelt snoreklip, da Netto og Aldi, der ligger dør om dør på butikstorvet, for første gang bød kunder indenfor.

Et naboskab, der indledningsvist blev påskønnet, da chefer fra de to butikskæder i korte taler bød velkommen. En påskønnelse, der blandt andet fremgår af de fælles indkøbsvogne, der både rummer Aldi- og Netto-design.

Den røde snor havde dog dårligt ramt jorden, inden det stod klart, at der det gode naboskab til trods er tale om to konkurrerende butikker. De fremmødte kunder skulle beslutte, hvilken af de to forretninger der trak mest i dem.

En konkurrence, der at dømme ud fra tilstrømningerne, endte uafgjort.

Annonce

Den mest moderne i Horsens

Blandt dem, der gik til venstre mod Netto, var Uffe Jørgensen, der var godt tilfreds med det, han mødte.

- Her ser fantastisk ud. Jeg ved, butikken er bygget op efter et nyt Netto-koncept, og resultatet er tiltalende, sagde Uffe Jørgensen, der ikke havde planer om at besøge Aldi efterfølgende.

Under åbningstalerne lørdag morgen kom det frem, at Netto og Aldi påskønner de to butikkers placering lige ved siden af hinanden. En påskønnelse, der fremgår af de fælles indkøbsvogne. Foto: Claus Skovholm

- Jeg gad vide, om behovet for to butikker så tæt på hinanden er til stede, sagde han, der samtidig afslørede, at han ikke var helt upartisk, eftersom hans datter arbejder i Netto.

Spørger man Heide Braae, der er butikschef i den nye Netto, giver den nære placering god mening.

- Vi håber at få et supergodt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan tiltrække kunder til området. Og butikkerne adskiller sig trods alt på spotvarerne, siger hun, der kommer fra et job som butikschef i den nu lukkede Netto i Guldberghus.

Det er netop her, at den nye butik har hentet hovedparten af sine 24 ansatte, men selvom meget af personalet er det samme, kan kunderne ifølge Heidi Braae godt forvente at få en anden oplevelse i den nye Netto, end de plejer.

Heidi Braae er butikschef i Netto på Lilli Gyldenkildes Torv. Foto: Claus Skovholm

- Det er den mest moderne Netto i Horsens Kommune, for den er en del af Netto 3.0-konceptet. Det betyder, at udseendet er mere moderne, de markante gule farver er skiftet ud med mere rene og rolige farver, og varerne er placeret mere samhørigt, end de var i den gamle butik, siger Heidi Braae.

Annonce

Lettere at gå efter tilbud

Det var ikke kun i Netto, at avisen mødte tilfredse kunder.

Kelvin Bonde har i lang tid været loyal kunde hos Aldi på Høegh Guldbergs Gade, der nu er lukket, og efter at have besøgt den nye Aldi på Lilli Gyldenkildes Torv, er han ikke i tvivl om, at den loyalitet består.

- Butikken er lige til at gå ind og spise. Udvalget er godt, og butikken er større. Parkeringsforholdene er dog ikke lige så gode som ved den gamle butik, mener Kelvin Bonde.

Netto og Aldi ligger dør om dør på Lilli Gyldenkildes Torv. Foto: Claus Skovholm

Han ser god mening i, at de to butikker ligger tæt.

- Det gør det lettere for kunderne at gå efter tilbud, siger han.

I spidsen for den nye Aldi står Marta Bonarek, der også var butikschef i den nu lukkede Aldi på Høegh Guldbergs Gade. Hun har taget samtlige 12 medarbejdere med sig og ser frem til at komme godt i gang på den nye adresse.

Marta Bonarek er butikschef i Aldi på Lilli Gyldenkildes Torv. Foto: Claus Skovholm

- Her er lyst, og vi kommer især til at slå os op på vores moderne bake off, siger hun, der ikke er nervøs for den nære placering til Netto.

- Vi har andre varer, end danske butikker har, så jeg ser det ikke som en ulempe, siger hun.

Foruden Aldi og Netto rummer Lilli Gyldenkildes Torv Sport24 og Sunset Boulevard, der allerede er åbnet, mens KFC, Lagkagehuset og Elgiganten åbner 26. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce