Annonce
Horsens Posten

Her er vinderne: Årets butik og årets spisested ligger i Thonbogade

Lene Møller Josefsen (til højre), der driver Spisekammeret i Thonbogade, modtog torsdag prisen som "årets spisested i Horsens" ved Horsens Inspire i Insero Atrium. "Årets butik" blev isbutikken Paradis ved Oliver Yousif ligeledes i Thonbogade. Foto: Morten Pape
Ud af 109 butikker og 15 spisesteder blev Paradis og Spisekammeret torsdag valgt som henholdsvis årets butik og årets spisested i Horsens.
Annonce

Horsens: Forretningslivets hædersbevisninger endte i Thonbogade, da Horsens' erhvervsliv torsdag aften fandt en ny "årets butik" og en ny "årets spisested".

Det skete ved Business Horsens' prisuddelingsshow Horsens Inspire, hvor 265 deltagere stemte på deres favoritter.

I kategorien "årets butik" startede feltet med 109 aspiranter, der op til Horsens Inspire-showet var blevet filtreret ned til tre. Her var det isbutikken Paradise i Thonbogade, der løb med titlen i kamp med tøjbutikkerne Lottes og Name It.

Prisen blev uddelt af Mette Frost, indehaver af Femina Lingeri på Hestedamsgade og formand for City Horsens' detailhandelsudvalg, og hun var ikke sen til understrege betydningen af at vinde hæderen som årets butik i en virkelighed, hvor detailhandelslivet bliver presset af internethandlen.

- Det betyder enormt meget for den indsats, man laver hver dag. Vi (forretningsdrivende, red.) lever i en oplevelsesøkonomi, og vi giver oplevelser hver dag. Det får du ikke på internettet, sagde Mette Frost.

Paradis overtager prisen fra Huset no. 10, der vandt i 2018.

Oliver Yousif (nr. 2 fra venstre) var torsdag aften på scenen med sit personale efter, at hans isbutik Paradis i Thonbogade vandt prisen som "årets butik" i Horsens. Han interviewes her af Morten Resen. Foto: Morten Pape
Annonce

Vinder blandt 15 spisesteder

Også blandt byens spisesteder var der kamp om hæderen.

Blandt 15 spisesteder var Café Gran, Café Check In og Spisekammeret indstillet som finaletrio af byens café- og restaurantgæster.

Også her skulle der stemmes blandt Horsens Inspire-deltagerne, og det førte til en sejr til Spisekammeret i Thonbogade, der det næste år kan kalde sig årets spisested i Horsens.

Spisekammeret overtager prisen fra en af sine medfinalister, nemlig Café Gran, der vandt i 2018.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce