Annonce
Horsens Posten

Her er vores hold - vi er klar til at betjene jer

Her er holdopstillingen på Horsens Folkeblad. Forrest er det medieansvarlig Morten Bjerg Iversen og redaktør Marianne Husted. Til venstre salgssupport Anett Kjær Lauritsen og medierådgiver Palle Petersen. Bagerst journalist Line Kyed og kulturskribent Maria Bruun Fanø. Til venstre medierådgiver Thomas Callesen og medierådgiver Berit Bjerregaard.  Foto: Morten Pape
Horsens Posten udkommer fremover en gang om ugen og bliver omdelt onsdag og torsdag. Endnu flere får avisen i postkassen.
Annonce

Horsens: Det kunne ligne et håndboldhold, og sammenligningen er heller ikke helt skæv. Det er nemlig et godt sammenspillet "Team Horsens Posten", som står på mål for kunder og læsere.

Vi vil i den kommende tid fortælle dig nærmere om, hvem det er, du får i røret, eller som besvarer din mail, når du er i kontakt med din lokale ugeavis. De fleste er i forvejen kendte ansigter i bybilledet, men der er helt sikkert noget, som du ikke vidste om de enkelte ugeavis-spillere. I denne uge kan du læse om en af de medierådgivere, som har været frontangriber på  holdet i mange år.


Vores mål er at være i ligaen, hvad ugeavis angår.


Vores mål er at være i ligaen, hvad ugeavis angår. Det gælder både redaktionelt og som markedsførings-redskab for handels- og erhvervsliv. Vi ved, at en læst ugeavis tjener både læsere og annoncører bedst. Og ikke mindst er med til at skabe sammenhæng og aktivitet i lokalområdet.

Annonce

Større avis - en gang om ugen

Horsens Posten udkommer fremover en gang om ugen frem for to. Avisen bliver omdelt onsdag og torsdag - og vil blandt andet være en god optakt til weekenden.

Vi når fra i dag ud til ca. 50.000 husstande. Det vil sige, at Horsens Posten ikke alene bliver afleveret i postnummer 8700, men når til Hedensted, Juelsminde og op mod Hovedgård og Brædstrup. Boligsektionen følger naturligvis også med over i midtuge-avisen.

Vi glæder os til at drible videre på den spændende bane, som Horsens og omegn udgør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce