Annonce
Horsens Posten

Hvad er Tigerens Rede?

Underviser Anne Sophie Jørgensen fortæller om Tigerens Rede ? et center for meditation og spirituel undervisning i Gedved. Det foregår på Hovedgård Bibliotek tirsdag 19. februar kl. 19. PR-foto
Annonce

Hovedgård: Underviser Anne Sophie Jørgensen fortæller om Tigerens Rede - et center for meditation og spirituel undervisning i Gedved. Det foregår på Hovedgård Bibliotek tirsdag 19. februar kl. 19.

Anne Sophie Jørgensen har fungeret som spirituel lærer på centeret, siden det åbnede i 1988. Undervisningen har gennem årene udviklet sig, men giver inspiration til, hvordan man som menneske kan forbinde spiritualitet og hverdagsliv, så de to sider af livet beriger hinanden mest muligt.

Tigerens Rede danner rammerne om et spirituelt fællesskab, som består af mennesker, der gennem årene er flyttet til Gedved for at være tættere på Tigerens Rede. Udover at deltage i meditation og praktiske opgaver omkring stedet, har alle et hverdagsliv med job, familie og eget hjem.

Aftenen er arrangeret af Brugernævnet og biblioteket, og der kan købes billetter på www.horsensbibliotek.dk og på kommunens biblioteker.

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Farvespil i Galleri Progres

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Årets bogfest udsat

Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Horsens Posten

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Annonce