Annonce
Horsens Posten

I tvivl om studievalg: Kom til virtuelt åbent hus hos VIA

4. juni er der virtuelt åbent hus hos VIA Horsens, hvor man kan høre om en række uddannelser. Foto: VIA University College
De unge og deres forældre kan den 4. juni sidde foran skærme og få mere at vide om de uddannelser, de er interesseret i.
Annonce

Horsens: Alle VIA's campusser er fysisk lukkede indtil august på grund af corona-pandemien. Derfor bliver åbent hus på Campus Horsens den 4. juni afviklet virtuelt. Det betyder, at de unge - og deres forældre - kan sidde hjemme foran skærmen og møde de uddannelser, de er interesserede i. Og få svar på det, de er i tvivl om.

Det er første gang i VIA's historie, at der bliver holdt virtuelt åbent hus i alle 11 byer i Region Midtjylland, hvor VIA tilbyder uddannelse, oplyser prorektor i VIA University College, Gitte Sommer Harrits, i en pressemeddelelse.

De unge kan logge sig på videotjenesten Zoom og blandt andet høre oplæg om uddannelserne til bygningskonstruktør, klima- og forsyningsingeniør, markedsføringsøkonom, pædagog og sygeplejerske. Her kan de få svar på spørgsmål som adgangskrav, undervisningsformer og praktik.

På Campus Horsens er der virtuelt åbent hus torsdag den 4. juni klokken 16.00-17.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce