Horsens: Åbningsdatoen er på plads for Ild.pizza, der dermed kan komme med på de efterhånden lange lister over pizzeriaer og takeaway-muligheder i Horsens.
Onsdag 24. februar klokken 17 slår kæden dørene op for sit 13. spisested, og det er med adresse i Kattesund i Decorate Shops tidligere lokaler, som er blevet delt op. I den anden halvdel er Patria's Food netop åbnet.
Som de fleste andre kæder gør, når de indtager en by som Horsens, bliver åbningen på onsdag også markeret af Ild.pizza. Men ikke med gratis mad til de hurtige eller halv pris på bestillingen. Pizzeriaet giver hele dagens omsætning til Horsens Badminton Klub.
- Det får alle 100 procent. Vi vil gerne vise, at vi støtter lokalt, især her i corona-tiden. Vi tror på, at det giver noget både til os og til byen, siger Younes Deaibes, der er medejer samt HR- og driftschef i Ild.pizza.
Badminton er for alle
Badmintonklubben er først og fremmest valgt ved, at horsensianerne har kunnet indstille lokale klubber, og derefter har folkene fra Ild.pizza kigget de forskellige bud igennem og valgt, hvem der skulle modtage omsætningen.
Yones DeaibesVores dej er udviklet i samarbejde med Marco Fuso, der er verdensmester i pizzabagning.
- Det er fedt, at den som klub formår at ramme en stor målgruppe på tværs af generationer og samtidig fostre en masse unge talenter, lyder den primære begrundelse for valget fra Younes Deaibes.
Dermed ikke sagt, at der er lukket for at støtte andre klubber og initiativer i Horsens.
- Vi vil gerne lave flere tiltag i løbet af året, og vi er allerede i snak med andre klubber, tilføjer han.
Lokal og med verdensmester-dej
I en by med mange takeaway-tilbud og mange pizzeriaer må det være nødvendigt at skille sig ud, hvis det skal generere den nødvendige omsætning, og her er Younes Deaibes sikker på, at de har både det rigtige produkt og den rigtige tilgang.
- Vores dej er udviklet i samarbejde med Marco Fuso, der er verdensmester i pizzabagning, vi bruger førsteklasses råvarer, og man kan sammensætte sin egen pizza, når man bestiller, siger medejeren og tilføjer et par ord om tilgangen:
- Selv om vi er en kæde, vil vi gerne skabe en lokal forankring i de byer, vi åbner i. Vi kommer ikke med en masse ansatte udefra, men ansætter kun lokale - det er et krav, at man er lokal. Vi prøver også at bruge lokale håndværkere til diverse opgaver, lyder det fra Younes Deaibes.
Åbning midt i en corona-tid betyder, at pizzaerne skal bestilles online og så afhentes de på et aftalt tidspunkt. Det kan man allerede gøre nu, og Younes Deaibes anbefaler, at man ikke venter for længe. Der er allerede tidspunkter, der er fuldt bookede.