Annonce
Horsens Posten

Ild.pizza har åbningsdatoen på plads - og giver hele omsætningen væk

Daniel Mateo (t.h.) bliver restaurantmanager i Horsens. Fredag var han og Mathias Rou, kvalitetschef og supervisor, i fuld gang med nogle af de sidste forberedelser før åbningen. Foto: Nicolai Skovgård
Et ønske om at være lokalt forankret betyder, at der ikke er et stort åbningstilbud hos Ild.pizza. Til gengæld går den første dags omsætning til Horsens Badminton Klub.

Horsens: Åbningsdatoen er på plads for Ild.pizza, der dermed kan komme med på de efterhånden lange lister over pizzeriaer og takeaway-muligheder i Horsens.

Onsdag 24. februar klokken 17 slår kæden dørene op for sit 13. spisested, og det er med adresse i Kattesund i Decorate Shops tidligere lokaler, som er blevet delt op. I den anden halvdel er Patria's Food netop åbnet.

Som de fleste andre kæder gør, når de indtager en by som Horsens, bliver åbningen på onsdag også markeret af Ild.pizza. Men ikke med gratis mad til de hurtige eller halv pris på bestillingen. Pizzeriaet giver hele dagens omsætning til Horsens Badminton Klub.

Annonce

- Det får alle 100 procent. Vi vil gerne vise, at vi støtter lokalt, især her i corona-tiden. Vi tror på, at det giver noget både til os og til byen, siger Younes Deaibes, der er medejer samt HR- og driftschef i Ild.pizza.

Badminton er for alle

Badmintonklubben er først og fremmest valgt ved, at horsensianerne har kunnet indstille lokale klubber, og derefter har folkene fra Ild.pizza kigget de forskellige bud igennem og valgt, hvem der skulle modtage omsætningen.


Vores dej er udviklet i samarbejde med Marco Fuso, der er verdensmester i pizzabagning.

Yones Deaibes


- Det er fedt, at den som klub formår at ramme en stor målgruppe på tværs af generationer og samtidig fostre en masse unge talenter, lyder den primære begrundelse for valget fra Younes Deaibes.

Ovnen her kan lave færdigbagt pizza på få minutter. Der laves både ild ved hjælp af gas - for at holde ovnen varm - og ved hjælp af brænde - for at give en boblende og luftig bund. Pizzaerne bages ved knap 400 grader. Foto: Nicolai Skovgård

Dermed ikke sagt, at der er lukket for at støtte andre klubber og initiativer i Horsens.

- Vi vil gerne lave flere tiltag i løbet af året, og vi er allerede i snak med andre klubber, tilføjer han.

Annonce

Lokal og med verdensmester-dej

I en by med mange takeaway-tilbud og mange pizzeriaer må det være nødvendigt at skille sig ud, hvis det skal generere den nødvendige omsætning, og her er Younes Deaibes sikker på, at de har både det rigtige produkt og den rigtige tilgang.

- Vores dej er udviklet i samarbejde med Marco Fuso, der er verdensmester i pizzabagning, vi bruger førsteklasses råvarer, og man kan sammensætte sin egen pizza, når man bestiller, siger medejeren og tilføjer et par ord om tilgangen:

- Selv om vi er en kæde, vil vi gerne skabe en lokal forankring i de byer, vi åbner i. Vi kommer ikke med en masse ansatte udefra, men ansætter kun lokale - det er et krav, at man er lokal. Vi prøver også at bruge lokale håndværkere til diverse opgaver, lyder det fra Younes Deaibes.

Det er ikke bare for sjov, at pizzabagerne kaster med dejen, fortæller Daniel Mateo, restaurantmanager. Det er simpelthen den hurtigste måde at få den flade, runde form. Foto: Nicolai Skovgård

Åbning midt i en corona-tid betyder, at pizzaerne skal bestilles online og så afhentes de på et aftalt tidspunkt. Det kan man allerede gøre nu, og Younes Deaibes anbefaler, at man ikke venter for længe. Der er allerede tidspunkter, der er fuldt bookede.

Anders Grønborg (t.h.) og kompagnon Esben Mols åbnede den første Ild.pizza i Skejby i maj 2019. Siden kom Younes Deaibis (t.v.) med. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Hund – ellers tak: Men hvorfor bor Viggo så hos os?

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Ulf Pilgaard og provst er klar med livshistorier og grin til seniorer

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Pas nu på der ikke går for meget kage i den

Horsens Posten

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné, der skal forbi Horsens i 2022

Horsens Posten

Få et indblik i livet som introvert

Horsens Posten

Se video: Hvad skal 600 kilo tung tyrannosaurus i Bytorv Horsens?

Horsens Posten

Centerdirektør betænkte sig ikke længe: Selvfølgelig skal vi bakke op om Byens Bedste

Horsens Posten

Hos Stechers skal man kunne sænke skuldrene: - Der er så meget tryk på tilværelsen, og det er fascinationen af at gøre det modsatte for en stund, jeg tænder på

Horsens Posten

Horsens Bibliotek hylder Agnes Henningsen

Horsens Posten

Litteratursalon på Brædstrup Bibliotek: 2. verdenskrig

Horsens Posten

To unge kvinder fik en idé - et lille år efter er det blevet til en blomstrende virksomhed

Horsens Posten

Ny varehuschef hos Føtex: Glæder sig til at gøre en forskel i butikken og i det lokale liv

Horsens Posten

Horsens vil være den vildeste - altså når det gælder blomster og summende insekter

Horsens Posten

Stort esport-center i midtbyen åbner ikke som planlagt, men på halvt blus - 100 spilcomputere bliver ikke til noget lige med det samme

Horsens Posten

Corona-smitten falder markant på skolerne i Horsens: Fremover er det slut med hjemsendelser - selv hvis smitten stiger

Horsens Posten

Ny forpagter af kendt frisørsalon: Saksen har hele tiden været med - også på boreplatformen

Horsens Posten

Skolegades 'Kinder-æg' er klækket - nu skal byens børn og forældre til at lege med indholdet

Horsens Posten

En uge hvor ordblinde ikke føler sig udenfor: Det får selvtilliden til at vokse

Horsens Posten

Få så de fingre fra mobiltelefonen, når du kører bil

Horsens Posten

Det tog lang tid for Tanja at erkende sin sygdom: - Første gang jeg kom ind på klinikken, tænkte jeg ’fuck hvor er I  ynkelige’

Horsens Posten

Foredrag om Herman Bang

Horsens Posten

Restauranter i Horsens danner fælles front for at få flere horsensianere til at spise ude

Horsens Posten

Helbredet begyndte at drille: Men så lavede Sonja en plan, så hun kunne blive i sit fag

Annonce