Annonce
Horsens Posten

Ild.pizza har åbningsdatoen på plads - og giver hele omsætningen væk

Daniel Mateo (t.h.) bliver restaurantmanager i Horsens. Fredag var han og Mathias Rou, kvalitetschef og supervisor, i fuld gang med nogle af de sidste forberedelser før åbningen. Foto: Nicolai Skovgård
Et ønske om at være lokalt forankret betyder, at der ikke er et stort åbningstilbud hos Ild.pizza. Til gengæld går den første dags omsætning til Horsens Badminton Klub.
Annonce

Horsens: Åbningsdatoen er på plads for Ild.pizza, der dermed kan komme med på de efterhånden lange lister over pizzeriaer og takeaway-muligheder i Horsens.

Onsdag 24. februar klokken 17 slår kæden dørene op for sit 13. spisested, og det er med adresse i Kattesund i Decorate Shops tidligere lokaler, som er blevet delt op. I den anden halvdel er Patria's Food netop åbnet.

Som de fleste andre kæder gør, når de indtager en by som Horsens, bliver åbningen på onsdag også markeret af Ild.pizza. Men ikke med gratis mad til de hurtige eller halv pris på bestillingen. Pizzeriaet giver hele dagens omsætning til Horsens Badminton Klub.

- Det får alle 100 procent. Vi vil gerne vise, at vi støtter lokalt, især her i corona-tiden. Vi tror på, at det giver noget både til os og til byen, siger Younes Deaibes, der er medejer samt HR- og driftschef i Ild.pizza.

Annonce

Badminton er for alle

Badmintonklubben er først og fremmest valgt ved, at horsensianerne har kunnet indstille lokale klubber, og derefter har folkene fra Ild.pizza kigget de forskellige bud igennem og valgt, hvem der skulle modtage omsætningen.


Vores dej er udviklet i samarbejde med Marco Fuso, der er verdensmester i pizzabagning.

Yones Deaibes


- Det er fedt, at den som klub formår at ramme en stor målgruppe på tværs af generationer og samtidig fostre en masse unge talenter, lyder den primære begrundelse for valget fra Younes Deaibes.

Ovnen her kan lave færdigbagt pizza på få minutter. Der laves både ild ved hjælp af gas - for at holde ovnen varm - og ved hjælp af brænde - for at give en boblende og luftig bund. Pizzaerne bages ved knap 400 grader. Foto: Nicolai Skovgård

Dermed ikke sagt, at der er lukket for at støtte andre klubber og initiativer i Horsens.

- Vi vil gerne lave flere tiltag i løbet af året, og vi er allerede i snak med andre klubber, tilføjer han.

Annonce

Lokal og med verdensmester-dej

I en by med mange takeaway-tilbud og mange pizzeriaer må det være nødvendigt at skille sig ud, hvis det skal generere den nødvendige omsætning, og her er Younes Deaibes sikker på, at de har både det rigtige produkt og den rigtige tilgang.

- Vores dej er udviklet i samarbejde med Marco Fuso, der er verdensmester i pizzabagning, vi bruger førsteklasses råvarer, og man kan sammensætte sin egen pizza, når man bestiller, siger medejeren og tilføjer et par ord om tilgangen:

- Selv om vi er en kæde, vil vi gerne skabe en lokal forankring i de byer, vi åbner i. Vi kommer ikke med en masse ansatte udefra, men ansætter kun lokale - det er et krav, at man er lokal. Vi prøver også at bruge lokale håndværkere til diverse opgaver, lyder det fra Younes Deaibes.

Det er ikke bare for sjov, at pizzabagerne kaster med dejen, fortæller Daniel Mateo, restaurantmanager. Det er simpelthen den hurtigste måde at få den flade, runde form. Foto: Nicolai Skovgård

Åbning midt i en corona-tid betyder, at pizzaerne skal bestilles online og så afhentes de på et aftalt tidspunkt. Det kan man allerede gøre nu, og Younes Deaibes anbefaler, at man ikke venter for længe. Der er allerede tidspunkter, der er fuldt bookede.

Anders Grønborg (t.h.) og kompagnon Esben Mols åbnede den første Ild.pizza i Skejby i maj 2019. Siden kom Younes Deaibis (t.v.) med. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Horsens-borgmester glæder sig over lempelser - men havde håbet og troet på mere

Horsens Posten

Jublende citychef: Det bliver som at lukke køerne ud på græs

Horsens Posten

En dobbelt danmarksmester, to dygtige fodboldtrænere og enhver svigermors drøm: Unge horsensianere hyldet hver for sig

Annonce