Annonce
Horsens Posten

Indbrud, slagsmål og en narkopåvirket knallertkører

Arkivfoto: Søren E. Alwan

Redaktionen har udvalgt fem politinoter, som handler om indbrud, slagsmål og om en knallertkører i narkopåvirket tilstand.

1 Pågrebet efter indbrud

Horsens: En lokal mand i 40'erne blev natten til søndag pågrebet.

Det skete som følge af, at han havde brudt hængelåsen op til to kælderrum i en bygning i Emil Bojsens Gade i Horsens, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

Vagtchefen fortæller endvidere, at anmelderen fik et godt kig på manden og tilkaldte politiet, som efterfølgende kunne anholde ham og sigte ham for indbrud.

2 Narkopåvirket knallertkører

Nr. Snede: En 22-årig lokal mandlig knallertkører blev torsdag 25. februar klokken standset af politiet på Ørnevej i Nr. Snede efter en kort eftersætning.

I første omgang efterkom manden ikke politifolkenes anvisninger om at standse. Men det lykkedes kort efter for patruljen at få ham stoppet.

Mandens ulyst til at standse viste sig at have en årsag: en narkometer-test afslørede, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev desuden fundet i besiddelse af 3,71 gram hash.

Den 22-årige blev anholdt og taget med til politistationen i Herning for at afgive en blodprøve, hvorefter han blev løsladt igen med udsigt til sigtelser for både kørsel i påvirket tilstand, for besiddelse af hash og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

3 Smadrede vindue i hus på Næsset og brød ind

Horsens: En tyv brød lørdag aften ind i et hus på Næsset i Horsens.

Det skete i tidsrummet klokken 19.40 til 20.11.

Først blev der smidt en sten gennem et vindue, så ruden blev smadret, hvorefter der, ifølge de oplysninger vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi har, blev stjålet et uoplyst antal tyvekoster.

4 Fodboldkamp endte i slagsmål

Juelsminde: Det begyndte formentligt som en sportslig dyst ved midnatstid lørdag, men endte med en voldssag.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi fortæller om en anmeldelse, der begyndte med, at omkring 10 personer i alderen 18-20 år gik over på fodboldbanen ved Vejlevej for at spille en fodboldkamp.

Kampen endte i slagsmål og tumult, og en af deltagerne fik en skalle.

- Vi efterforsker nu, hvad der er op og ned i sagen, lød det efterfølgende fra vagtchefen.

5 Kvinde anholdt efter butiksindbrud

Egebjerg: En 32-årig kvinde er blevet anholdt for et tyveri, der mandag sidste uge forgik i Coop 365-butikken på Langagergård i Egebjerg.

Sydøstjyllands Politi oplyste tirsdag, at indbruddet skete natten til tirsdag via butikkens tag, men meldingen er nu, at kvinden brød ind gennem en dør.

Hun slap angiveligt væk med en uspecificeret mængde fødevarer. Takket være videoovervågning kom betjente dog på sporet og kunne anholde og sigte hende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce