Annonce
Horsens Posten

- Jeg er bare en ung knægt, der gerne vil gøre det godt arbejdsmæssigt

Indehaver af Paradis i Thonbogade Oliver Yousif drømmer om at blive økonomisk uafhængig. Hans mål er at arbejde sig til succes. Det betyder samtidigt, at han stort set ikke har nogen fritid. Men det er helt okay, lyder det fra den 27-årige selvstændige. Foto: Line Kyed
Oliver Yousif, 27, er indehaver af Paradis i Thonbogade og i Juelsminde med en tredje Paradis på vej ved det kommende havnebad. Han beskriver sig selv som arbejdsom mand, der har fokus på at skabe sig et liv, hvor hans kommende børn får en god og økonomisk sikker opvækst.

Horsens: Oliver Yousif fra Paradis i Thonbogade har valgt arbejde frem for fritid. Når Paradis første weekend i marts åbner, ved han, at ferie og fri ikke er lige om hjørnet resten af året. Men det er helt okay, lyder det fra den 27-årige selvstændige, hvis drøm er at blive økonomisk uafhængig.

Oliver Yousif er kristen katolik og oprindeligt fra Irak. Som otteårig kom han og hans familie til Danmark.

- Det var ikke let at komme til et fremmed land. Så jeg er stolt af at kunne arbejde mig frem og have to og snart en tredje Paradis-forretning i vente ved det kommende havnebad, siger Oliver Yousif, der er denne uges profil i serien "Bag Disken".

Annonce

1.Hvorfor blev du butiksindehaver?

- Siden jeg var ganske ung, har jeg drømt om at være selvstændig.

- Jeg elsker at blive udfordret. Jeg har ikke haft det så let på skolebænken, men har alligevel taget en hf-eksamen, og så kan jeg lide at arbejde. Under mit hf-studie åbnede min kammerat og jeg en webshop, hvor vi solgte hudplejeprodukter. Senest har jeg drevet Delons Pizza i Grønnegade, inden jeg i 2019 blev Paradis-indehaver her i byen.

2.Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

- Når venner og familie bakker op om mit arbejde, og jeg ikke skuffer mig selv. Succes - altså at lykkes - er en dejlig følelse og et godt skulderklap.

3.Hvad ville du gerne lave, hvis du en dag skulle skifte job?

- Jeg ville stadig gerne være selvstændig. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at arbejde med ejendomme og boligmarkedet. Det er spændende, og det interesserer jeg mig utroligt meget for.

4.Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

- Jeg tror, jeg er mest stolt af, at jeg står, hvor jeg er i dag trods min baggrund og udfordringer. Jeg synes, jeg har klaret mig godt indtil videre.

5.Hvordan slapper du af?

- Det gør jeg ved gåture. Jeg er blevet stor fan af naturen, og jeg har efterhånden besøgt mange skovområder. Det er blevet min form for hygge at gå ture.

6.Hvis ikke du må tage din nærmeste familie med, hvem ville du så helst være fanget på en øde ø sammen med? 

- Med en af mine kammerater. Så skulle vi nok kunne få tiden til at gå.

7.Hvem hører til blandt dine idoler?

- Det må være dygtige erhvervsfolk, og en af de lokale, jeg ser op til, er Michael Mortensen fra Casa A/S. Jeg beundrer meget den måde, han har klaret sig på og er kommet frem til succes - gennem en virkelig arbejdsom indsats.

8.Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene så bruges til?

- Jeg ville helt klart bruge dem på at forkæle mine nærmeste, hygge med dem, tage dem ud at rejse, give dem god mad og bruge en masse tid sammen med dem. Jeg prioriterer dog også min familie højt i dag - uden at have en million at forkæle dem med.

9.Hvordan ser en god dag ud for dig?

- Jeg har valgt, at jeg hver morgen skal have den tilgang, at dagen bliver god. Det gør alting meget lettere med en positiv tilgang til tingene - også når der opstår udfordringer.

10. Er dernoget, som vi ikke vidste om dig, men som du har lyst til at dele med os?

- Egentligt ikke. Jeg er bare en ung knægt, der gerne vil gøre det godt arbejdsmæssigt.

- Nogen vil mene, jeg har et meget kedeligt liv fyldt med en masse arbejde og ingen fritid. Men det er det, jeg kan lide. For det er af stor betydning for mig at blive økonomisk uafhængig, og jeg vil kunne klare mig godt - også når jeg får børn en dag. De skal ikke mangle noget.


Jeg har valgt, at jeg hver morgen skal have den tilgang, at dagen bliver god. Det gør alting meget lettere med en positiv tilgang til tingene - også når der opstår udfordringer.

Oliver Yousif
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce