Annonce
Horsens

Jo flere fester, jo bedre: Rejsegilde for endnu et stykke gågade

Michael Hausted spillede op inde fra Kuben, mens folk fik sig en gratis pølse udenfor. Foto: Jens Amtoft
For anden gang blev der holdt rejsegilde for et stykke af gågaden. Lørdag var det stykket fra Jessensgade til restaurant Corfitz, der blev fejret.
Annonce

Horsens: Der er fuld gang i gaderenoveringen i Søndergade i Horsens.

Lørdag i sidste uge - ved middagstid - kunne City Horsens holde rejsegilde for endnu en strækning af den nyrenoverede gågade.

Køen efter de 500 gratis pølser var lang, og så betød det ikke noget, at det småregnede.

Inde i Kuben stod Michael Hausted, og med sang og guitar sørgede han for den gode stemning.

- Jo flere fester, jo bedre. Det kan jo være lang tid at gå og vente på, at hele gågaden bliver færdig. Så hellere dele projektet op og fejre det flere gange, sagde en smilende eventkoordinator i City Horsens Katrine Westenholz.

Det er området i Søndergade fra Jessensgade til restaurant og café Corfitz, der blev holdt rejsegilde for. Afspærringerne er fjernet, men den afsluttende epoxyfuge må vente nogle måneder, til belægningen har sat sig.

- Vi prøver med det her rejsegilde at skabe en hyggelig stemning. I City Horsens har vi i den anledning markeret alle vores medlemsbutikker med flag på det stykke her, forklarede Katrine Westenholz.

Vi prøver med det her rejsegilde at skabe en hyggelig stemning. I City Horsens har vi i den anledning markeret alle vores medlemsbutikker med flag på det stykke her.

Katrine Westenholz

Annonce

Monstersej mulepose

Ved siden af Kuben var rejst et telt, hvor Horsens Billedskole holdt til i dagens anledning.

- Vi havde faktisk for lang tid siden planlagt, at vi skulle stå her i dag. Nu faldt det så sammen med rejsegildet for gågaden, og det er helt fint. Vi benytter lejligheden til at lave muleposer, monsterseje muleposer, for at gøre billedskolen lidt mere synlig, sagde Christina Bugtrup.

Hun og hendes kollega Helene Engelund er selv fra Horsens.

- Det nye stykke gågade er kommet til at se rigtig godt ud. Og det er blevet nemmere at gå på, sagde de to, inden de næste børn skulle have hjælp til en monstersej mulepose, mens Michael Hausted spillede op inde i Kuben.

Som det sig hør og bør ved rejsegilder: Der var hængt en krans op i hver ende af det gågadestykke, der blev fejret. Foto: Jens Amtoft
De gratis pølser trak lange køer, selv om det småregnede. Foto: Jens Amtoft
Christina Bugtrup til venstre og Helene Engelund fra Horsens Billedskole hjalp gågadens børn med at lave muleposer. Foto: Jens Amtoft
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce