Annonce
Horsens Posten

Jubel hos Tequila Sunrise: Knokler for at blive klar med gårdhave og restaurant til onsdag

Katrine Schnohr og Daniel Ubric Lopezarbejder hårdt for at få restaurant Tequila Sunrise klar til servering igen 21. april. Men de er vant til at være omstillingsparate. Foto: Michael Svenningsen
Katrine Schnohr og Daniel Ubric Lopez er glade, selv om de får travlt frem til genåbningsdagen. De skal have gjort gårdhaven klar til udendørs-servering og have fat i personale og varer.

Horsens: - Vi er megaglade!

Sådan lyder den umiddelbare kommentar til nattens forlig om genåbning fra Katrine Schnohr, der sammen med kæresten Daniel Ubric Lopez driver den mexikanske restaurant Tequila Sunrise i Smedegade.

Parret  får med hendes ord "megatravlt". De er i gang med at gøre gårdhaven klar til udendørsservering fra 21. april. Nu skal de også have kig på lokalerne indendørs. Og endnu mere påkrævet er det at få fat i de nødvendige varer og det personale, som først skulle have begyndt 6. maj.

- Vi havde regnet med at kunne starte stille og roligt med udendørsservering. Nu får vi forhåbentlig rigtigt travlt. Men heldigvis har coronaen lært os at tænke kreativt og være omstillingsparate, siger hun.

Eneste indtægt

Hun og Daniel Ubrich overtog den mexikanske restaurant fra hans forældre kort tid inden første corona-nedlukning, og da de ikke har været ejere i mere end godt et år, kan de ikke få del i hjælpepakkerne.

- Vi skal bare i gang. Restauranten er vores eneste indtægt, siger Katrine Schnohr.

Som noget nyt vil de fra onsdag servere frokost. Det var egentlig planen, at de først ville være begyndt til sommer med det. Men da de i første omgang alene måtte åbne for udendørsservering, tog de fat i det.

- Og nu fortsætter vi bare.

Annonce

Dagene bliver ens

Det er ikke kun økonomi, det handler om. Parret trænger til at komme i gang igen.

- Vi savner kontakten til gæsterne. Dagene bliver lidt ens, og det er efterhånden lidt svært at være i, siger hun.


Vi savner kontakten til gæsterne. Dagene bliver lidt ens, og det er efterhånden lidt svært at være i.

Katrine Schnohr


Tjek af coronapasset hos gæsterne indenfor i restauranten er noget, de bare må tage med.

- Vi er glade for at kunne åbne igen, og skal det til, så må det være sådan, siger Katrine Schnohr, som værdsætter, at de ikke skal tjekke coronapas hos udendørsgæster.

Katrine Schnohr og Daniel arbejder hårdt for at få restaurant Tequila Sunrise klar til servering igen efter corona nedlukningen

Tequila Sunrise har i begge omgange med nedlukning tilbudt take away, og det planlægger parret at fortsætte med.

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Bedsteforældredag på Glud Museum

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce