Annonce
Horsens Posten

Julemarked med en træskofabrik i baghaven

Hundredvis af røde julekugler er pudset og hængt op i den gamle æbleallé til at byde besøgende velkommen til Jul i fabrikken. PR-foto
Annonce

Horsens: Jul i fabrikken er et julemarked, hvor Hanne og Chris Lauridsen giver inspiration til julen i de kommende weekender.

Det sker 16.-17. november, 23.-24. november, 30. november og 1. december på Nordlystvej 6. Der er åbent lørdag-søndag kl. 11-16.

Jul i fabrikken kalder sig et anderledes julemarked med rod i en gammel Horsens-virksomhed, nemlig træskofabrikken Oluf Sko på Nordlystvej, oplyses i en pressemeddelelse.

Træskofabrikken ligger i familiens baghave. Hundredvis af røde julekugler er pudset og hængt op i den gamle æbleallé til at byde besøgende velkommen.

I og udenfor fabrikken er der julefristelser, julehygge, salg og inspiration til advents- og kalenderdekorationer, dørkranse, håndflettede stjerner, kirkegårdspynt samt et stort udvalg af vintage/retro møbler og brugskunst.

Der gives gode råd og ideer til nye måder at lave egne dekorationer. Samtidigt er der mulighed for at lade sig friste af hjemmelavede specialiteter fra det kulinariske køkken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce