Annonce
Horsens Posten

Jyllands dyreste handel - villa på Næsset solgt til 32,5 millioner kroner

En villa i Horsens er strøget direkte ind på førstepladsen over Jyllands dyreste hushandler. Det er sket, efter Casa-stifteren Michael Mortensen har solgt sin luksuriøse bolig på Næsset til 32,5 millioner kroner. Arkivfoto: Martin Ravn
Casas stifter står bag salget af Jyllands dyreste hus.

Horsens: Det hidtil dyreste hus, der er solgt i Jylland i 2020 ligger i Horsens, nærmere bestemt på Næsset i første række ud mod fjorden.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Næsset-villaen er solgt til den nette sum af 32,5 millioner kroner og har ikke være udbudt offentligt til salg.

Annonce

Det er Casa-stifteren, Michael Antitsch Mortensen, der står bag salget af den luksuriøse liebhavervilla med 10 værelser, der er opført i 1918.

Villaens størrelse løber op i 521 kvadratmeter plus en kælder på 482 kvadratmeter. Med i handlen får den nye ejer desuden en 3963 kvadratmeter stor grund ud til Horsens Fjord.

Handlet til det dobbelte

Sidst, den stråtækte villa blev handlet, var i 2008. Her gav køberne 15 millioner kroner for det eksklusive hjem. 12 år efter er den nu solgt for over det dobbelte.

Den luksuriøse villa er den dyreste bolig solgt i en almindelig frihandel i det jyske indtil videre i år. Samtidig er den over 4,5 millioner kroner dyrere end den anden dyreste solgte bolig.

Den næstdyreste handel i Jylland i år er, ifølge Boliga.dk, salget af en villa på 300 kvadratmeter på Holtevej i Aarhus, der i sommer blev handlet til 28 millioner kroner.

De to villaer har, foruden den pristunge historik, også andet til fælles, nemlig Michael Antitsch Mortensen. Han købte tidligere på året villaen på Holtevej i Aarhus for 28 millioner kroner.

Derforuden har Michael Mortensen og hustru erhvervet sig en lejlighed på havnen i Horsens, solgt af entreprenør og virksomhedsindehaver Michael Thorup Mortensen, der samtidig er den nye indehaver af den netop solgte Næsset-bolig.

Kigger man ud over Jyllands hushandler, ligger villaen på Næsset i Horsens samlet set nummer syv på listen over dyre hushandler på landsplan i år. Førstepladsen løber en 482 kvadratmeter stor strandvejsvilla i Vedbæk med. Den blev i sommer handlet for 57,5 millioner kroner.

Vedbæk topper også listen over de pt. dyreste boliger til salg. På Boliga.dk kan man lige nu erhverve sig en bolig på Vedbæk Strandvej - men i så fald skal man have 75 millioner kroner op af lommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Annonce