Annonce
Horsens Posten

Jysk bygger om: Genåbner med fest og køtilbud

Butikschef Sophie Hillebrandt Simonsen har for tiden travlt med at indrette Jysk, der er under ombygning. Onsdag og torsdag holdes lukkedage til de sidste detaljer. Fredag 31. januar genåbner butikken med fest fra morgenstunden. Foto: Lone Bering
Jysk er i fuld gang med at blive bygget om. Onsdag og torsdag er der lukkedage, hvor de sidste detaljer gøres færdigee. Fredag 31. januar slår butikken dørene op til en nyrenoveret butik.
Annonce

Horsens: Butikschef i Jysk i Horsens, Sophie Hillebrandt Simonsen og hendes ti medarbejdere har travlt for tiden. Sammen med en flok håndværkere er hun ved at lægge sidste hånd på butikken, som den senere tid har været under ombygning.

Onsdag og torsdag er der lukkedage, hvor de sidste detaljer kommer på plads. Fredag 31. januar slår Jysk dørene op til den spritnye butik; allerede kl. 8, hvor der serveres kaffe og kage. Kl. 9 slås dørene op.

Og der er både køtilbud, gode tilbud og rabatter at hente. Bl.a. deles der også 100 nøgler ud til kunderne fra morgenstunden. Det giver chance for at vinde bl.a. en elevationsseng og dyner og puder, forklarer butikschefen.

Der er bl.a. væltet vægge og fjernet reoler, så butikken nu fremtræder mere åben og overskuelig, siger butikschef Sophie Hillebrandt Simonsen. Foto: Lone Bering
Annonce

Butikken er nu mere overskuelig

Den nyindrettede butik følger det seneste koncept fra Jysk-koncernen: Butikken skal være mere åben og overskuelig, så der er fjernet vægge og reoler. Samtidig er disken flyttet fra midten af lokalet til venstre side af butikken, ved indgangen. Der er lagt nye gulve, der er malet overalt, og så er der kommet ny belysning i form af spots, der bruges til at fremhæve inspirationshjørnerne i butikken:

- Vi vil løbende indrette flere steder, hvor kunderne kan blive inspireret af kreative opstillinger. F.eks. bliver der en inspirationsafdeling med hus og have - overvejende havemøbler lige nu. Men også en afdeling med fede loungesæt, forklarer Sophie Hillebrandt Simonsen.

Annonce

Startede som "støvsugerpige"

27-årige Sophie Hillebrandt Simonsen har været hos Jysk i Løvbjergcentret på Ove Jensens Allé 11F i 12 år, hvoraf de tre som butikschef:

- Jeg startede med et eftermiddagsjob som det, vi kalder "støvsugerpige". Jeg avancerede til salgsassistent og salgsleder, indtil jeg blev butikschef for tre år siden. Jysk har en god uddannelses- og udviklingspolitik. Hvis man er interesseret, kan man nå langt. Man kan søge udfordringer, så længe man har lyst, siger butikschefen, der her til sommer søger tre nye elever til Horsens-butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce