Annonce
Horsens Posten

Kamilla ville gerne invitere dronningen på køretur i Miss Daisy

Kamilla Stilling lyser op i sin nye humørbutik hos Grus i Kongensgade. Det gør hun af mange grunde - også fordi hun har fundet kærligheden i sit liv. Foto: Marianne Husted
Kamilla Stilling ser noget godt i alle følelser. Det bruger hun i sit arbejde som humørcoach. Selv har hun været igennem mange svære ting, men nu fokuserer hun på kærligheden. Også privat.

Horsens: Humørcoach Kamilla Stilling, 28 år, synes at boble af glæde. Solen skinner, hun skal snart giftes, og hun har netop åbnet humørkiosk i Kongensgade.

Men hun har selv måttet rydde op i sit liv. En coachinguddannelse i 2018 blev for hende som at sidde i en bil, lige efter at man har fået sit kørekort. Hun skulle finde ud af, hvad der virkede og ikke virkede. Efter en grundig oprydning begyndte livet at rulle. Og hun blev landskendt for de glade budskaber, som hun begyndte at skrive på gader og butiksvinduer. Kamilla Stilling, der i denne uge er hoppet "Bag Disken", ser noget godt i alle følelser.

1. Hvorfor blev du humørcoach?

Annonce

- Jeg fandt ud af hvor meget godt, der er i vores følelser. Og jeg syntes ikke, der fandtes nogen livsstilscoach, der kunne kunne give denne læring og viden i følelser videre.

- Jeg er selv gået igennem svære ting i mit eget liv, indtil jeg fandt ind i kærlighedscentret i mig selv. Det er noget, vi alle sammen kan finde, når vi er mere i kontakt med os selv.

2. Hvad er det bedste skulderklap, du har fået?

- At Horsens har taget så positivt imod mine positive ord. Jeg vidste ikke, om folk ville betragte det som galt eller genialt. Jeg havde bare lyst til at vise min kærlighed til byen.

3. Hvad ville du gerne lave, hvis du ikke skulle beskæftige dig med det, du laver i dag?

- Så ville jeg gerne være snedker og bo på et lille landsted. Jeg ville designe genbrugsmøbler af træ. Jeg ville være meget offline, selv om jeg også godt kan li' at være på de sociale medier.

4. Hvad er du mest stolt af ved dig selv?

- Jeg hopper ud i ting, selv om jeg er virkelig bange for at gøre det. Jeg ved, jeg kan få kritik, men jeg holder fast i troen på mig selv og ved, at kærligheden vinder.

5. Hvordan slapper du af?

- Det gør jeg ved bare at ligge i min seng om morgenen og foretage mig ingenting. Jeg har valgt at slappe af som start på dagen. Jeg har mit eget firma og kan gå stille og roligt i gang.

6. Hvilken person kunne du tænke dig at spise middag med?

- Dronning Margrethe. Jeg kunne godt tænke mig at invitere hende med ud at køre i Miss Daisy. Det hedder med Fiat 500, der er en beige vintagemodel. Jeg synes, hun er så fascinerende. Hun er kreativ, og så er hun samtidig dronning. Hun inspirerer mig helt vildt, og det kunne være så interessant at tale med hende.

7. Hvem henter du inspiration hos?

- Jeg bliver inspireret af at gå en tur i naturen, kigge på verden, se på årstiderne, der minder mig om et menneskeliv. Og så inspireres jeg af andre kvindelige iværksættere som Julie fra Grus og Sofie fra tøjbyttehandlen.

8. Hvis du vandt en million, hvad skulle pengene bruges til?

- Jeg skal meget snart giftes. Det skal ikke være noget vildt, et hyggeligt havebryllup. Det kunne jeg godt bruge nogle penge på. Og så ville jeg gerne lave forskellige frivillige projekter for især voldsramte børn og unge, som sidder fast i oplevelser, de ikke kan ryste af sig. Det kan være de børn, der ikke ser en far, eller de børn, som bliver voksne meget hurtigt. Der er en sorg, som vi skal turde tale om.

9. Hvordan ser en god dag ud for dig?

- Jeg vågner op ved siden af min kommende mand og slutter dagen sammen med ham, som jeg virkelig har lyst at dele mit liv med.

- Vi spiser morgenmad. Måske bliver der tid til en gåtur, inden dagen går i gang. Jeg spiser frokost på Grus. Det elsker jeg, fordi der altid er nogen at tale med. Derefter arbejder jeg med coaching og humørsti - og er sammen med familie og venner. Man skal huske at vise mennesker, at de betyder noget for én.

10. En ting, som de fleste nok ikke vidste om dig, og som du godt vil dele med dem?

- Jeg kan faktisk også blive småirriteret. Forleden havde jeg en dag, hvor jeg kørte en tur til Purhør for at kigge på skyerne. Da jeg gik ud af bilen, låste jeg mig selv ude. Og måtte gå de otte kilometer hjem. Det var lige en lussing fra universet, men så kiggede jeg på rapsmarker og fik det meget bedre.


Jeg skal meget snart giftes. Det skal ikke være noget vildt, et hyggeligt havebryllup. Det kunne jeg godt bruge nogle penge på.

Kamilla Stilling


Gode ord og sætninger er synonymt med Kamilla Stilling, som nu også sælger dem fra sin humørkiosk i Kongensgade. Foto: Marianne Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce