Annonce
Horsens Posten

Karem kørte ind for at få bilen vasket - nu har han overtaget Vestbyens Bilpleje

Karem Sahid (tv) har netop overtaget Vestbyens Bilpleje. Mardin Rashid, som tidligere har arbejdet i forretningen, er ansat på deltid. Foto: Marianne Husted

Horsens: Vestbyens Bilpleje har skiftet hænder. Nu er det Karem Sahid, kurder af irakisk oprindelse, som vasker, pudser og plejer biler på Borgmestervej 36.

Karem Sahid var for nylig forbi Vestbyens Bilpleje for at få sin bil vasket. Det førte til en snak med den syriske indehaver, om han kunne være interesseret i at sælge. Handlen faldt på plads, og 1. maj kunne han overtage.

Karem Sahid, 33 år, har arbejdet med en bilpleje i Aarhus, hvor han bor. Han har også tidligere drevet en købmandsbutik i Grenå.

Annonce

Med sig i Vestbyens Bilpleje har han Mardin Rashid, kurder af iransk oprindelse. Han har arbejdet for den tidligere indehaver og er nu ansat på deltid hos Karem Sahid.

- Jeg håber at kunne ansætte et par stykker mere, når frygten for corona tager af, siger Karem Sahid, der denne morgen har hallen pænt fyldt med biler, som skal have den store omgang.

Byens Bilpleje holder åbent hver eneste dag fra kl. 9 til 18.

Biler kommer igennem den store omgang hos Vestbyens Bilpleje, forsikrer indehaver Karem Sahid og hans ansatte Mardin Rashid. Foto: Marianne Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kor synger i Tobaksgården

Annonce