Annonce
Horsens Posten

Kloakarbejde spærrer Schüttesvej i tre dage

Den nordlige del af Schüttesvej bliver fra fredag 3. september spærret for trafik til og med mandag 6. september klokken 6. I den sydlige del af vejen vil der være mulighed for beboer- og ærindekørsel. Der er omkørsel via Lovbyvej, Søvej og Bygholm Bakker til og fra boliger og til de erhverv, der ligger langs Lovbyvej, oplyser Horsens Kommune. Kort: Horsens Kommune
Den nordlige del af Schüttesvej bliver fra fredag 3. september spærret for trafik. Beboer- og ærindekørsel er dog muligt på den sydlige del.

Horsens: Den kommende weekend fra fredag 3. september udfører Samn Forsyning endnu en etape af et større kloakarbejde i krydset ved Schüttesvej og Lovbyvej.

Arbejdet betyder, at Schüttesvej bliver spærret for trafik allerede fra fredag morgen klokken 9. Arbejdet forventes færdig igen mandag 6. september klokken 6.

Helt lukket i nord

I perioden vil der være lukket for al trafik. Det gælder også beboer- og ærindekørsel på den nordlige del af Schüttesvej mellem Silkeborgvej og Åbjergskovvej.

Derimod bliver livet med bil lidt lettere på den sydlige del af Schüttesvej, fra Bygholm Parkvej og hen til Åbjergskovvej. Her vil beboer- og ærindekørsel nemlig være tilladt.

For erhvervsdrivende og beboere i kvartererne langs Lovbyvej vil der være omkørsel via Lovbyvej, Søvej og Bygholm Bakker.

I en pressemeddelelse til Horsens Posten forklarer Allan Lyng Hansen, der er chef i afdelingen for affald, trafik og ejendomme i Horsens Kommune:

- Ved så stort et vejprojekt, som udvidelsen af Schüttesvej er, er der rigtigt meget arbejde, der foregår under jorden, blandt andet Samn Forsynings kloakarbejde. Meget af det arbejde, der bliver lavet under jorden, er kompliceret og kræver af sikkerhedsmæssige hensyn, at vi lukker for trafikken. Når vi er på den anden side af vejlukningen den kommende weekend, ser det heldigvis ud til, at Samn Forsyning og de øvrige ledningsejere er ved at være i mål med de forskellige arbejder på Schüttesvej.

Annonce

Fortsætter tæt ved Schüttesvej

Mens vejen i weekenden er spærret, vil der også blive arbejdet uden for selve krydset - med etablering af rendestensbrønde.

- Efter weekendens afspærring vil Samn Forsyning derefter arbejde med kloak- og vandledninger på Lovbyvej, forklarer Allan Lyng Hansen.

Det stykke arbejde vil også kunne give trafikale gener og mulige lukninger på den del af Lovbyvej, der ligger tættest på Schüttesvej, oplyser han.

Annonce

"Det beklager vi"

Forventningen er, at selve udvidelsen til i alt fire spor på Schüttesvej vil være færdig i løbet af oktober og klar til brug.

I forhold til den oprindelige tidsplan er projektet dog forsinket et par måneder.

- Vi er klar over, at vi i øjeblikket trækker ekstra på bilisternes tålmodighed, og at der bliver arbejdet på flere projekter, der rammer den samme del af byen i forhold til Ringvejen og Schüttesvej. I begge projekter er tidsplanerne af forskellige årsager blevet skubbet, og det betyder, at vejlukningerne nu desværre følger lige efter hinanden. Det beklager vi, siger Allan Lyng Hansen.

Også i næste uge vil trafikken i området omkring Schüttesvej blive påvirket.

Onsdag 8. september bliver den gamle asfalt fræset af Silkeborgvej på strækningen mellem krydset ved Schüttesvej og Lovbyvej. Det sker i tidsrummet klokken 9-15.

Der kan læses mere om udvidelsen af Schüttesvej på www.horsensvokser.dk/Schuttesvej.

I begge projekter er tidsplanerne af forskellige årsager blevet skubbet, og det betyder, at vejlukningerne nu desværre følger lige efter hinanden. Det beklager vi.

Allan Lyng Hansen
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Hund – ellers tak: Men hvorfor bor Viggo så hos os?

Annonce
Annonce
Horsens Posten

Ulf Pilgaard og provst er klar med livshistorier og grin til seniorer

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Pas nu på der ikke går for meget kage i den

Horsens Posten

Få et indblik i livet som introvert

Horsens Posten

Centerdirektør betænkte sig ikke længe: Selvfølgelig skal vi bakke op om Byens Bedste

Horsens Posten

Se video: Hvad skal 600 kilo tung tyrannosaurus i Bytorv Horsens?

Horsens Posten

Horsens Bibliotek hylder Agnes Henningsen

Horsens Posten

Hos Stechers skal man kunne sænke skuldrene: - Der er så meget tryk på tilværelsen, og det er fascinationen af at gøre det modsatte for en stund, jeg tænder på

Horsens Posten

Litteratursalon på Brædstrup Bibliotek: 2. verdenskrig

Horsens Posten

Horsens vil være den vildeste - altså når det gælder blomster og summende insekter

Horsens Posten

To unge kvinder fik en idé - et lille år efter er det blevet til en blomstrende virksomhed

Horsens Posten

Ny varehuschef hos Føtex: Glæder sig til at gøre en forskel i butikken og i det lokale liv

Horsens Posten

Corona-smitten falder markant på skolerne i Horsens: Fremover er det slut med hjemsendelser - selv hvis smitten stiger

Horsens Posten

Stort esport-center i midtbyen åbner ikke som planlagt, men på halvt blus - 100 spilcomputere bliver ikke til noget lige med det samme

Horsens Posten

Ny forpagter af kendt frisørsalon: Saksen har hele tiden været med - også på boreplatformen

Horsens Posten

Skolegades 'Kinder-æg' er klækket - nu skal byens børn og forældre til at lege med indholdet

Horsens Posten

En uge hvor ordblinde ikke føler sig udenfor: Det får selvtilliden til at vokse

Horsens Posten

Foredrag om Herman Bang

Horsens Posten

Få så de fingre fra mobiltelefonen, når du kører bil

Horsens Posten

Det tog lang tid for Tanja at erkende sin sygdom: - Første gang jeg kom ind på klinikken, tænkte jeg ’fuck hvor er I  ynkelige’

Horsens Posten

Restauranter i Horsens danner fælles front for at få flere horsensianere til at spise ude

Horsens Posten

Koncert med Skrallebang

Horsens Posten

Helbredet begyndte at drille: Men så lavede Sonja en plan, så hun kunne blive i sit fag

Annonce