Annonce
Horsens Posten

Kom til foredrag om Astrid Lindgren - legebarn, frihedskæmper og ensomt dyr i skoven

Astrid Lindgren er en af de mest kendte nordiske forfattere. Hør Jens Andersens foredrag om hendes liv og hendes litteratur på Horsens Bibliotek. PR-foto
Annonce

Horsens: Kom med på en litterær tur til Vimmerby og til Astrid Lindgrens verden, når forfatter Jens Andersen besøger Horsens Bibliotek onsdag 20. november. Her kan man komme tæt på, hvem Astrid Lindgren var.

Jens Andersen tager udgangspunkt i sin Astrid Lindgren-biografi "Denne dag, et liv". Han går bag om forfatterskabets facade og fortæller om den elskede børnebogsforfatters kampe, nederlag og sejre, drømme og depressioner. Og han belyser hendes splittede forhold til berømmelse, rigdom, ensomhed, magt - og mænd.

Vi hører i foredraget også om hvordan Astrid Lindgren blev verdenskendt forfatter og mor til udødelige skikkelser som Pippi, Emil, Grynet, Brødrene Løvehjerte og Ronja Røverdatter.

Næst efter H.C. Andersen er Astrid Lindgren det nordiske navn i verdenslitteraturen, som flest børn og voksne kender. Hun havde selv et langt liv, der både var badet i lys; men også præget af mørke og melankoli.

Foredraget starter kl. 19 og billetter hentes på kommunens biblioteker eller hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce