Annonce
Horsens Posten

Kosmetolog rykker ind hos Trine Mau: Vi elsker hudproblemer

Heidi Rosefeldt, 36 år, kosmetolog og makeupartist, har indrettet klinik på førstesal hos kosmetisk sygeplejerske Trine Mau, 45 år, i Grønnegade 21. De er enige om, at de supplerer hinanden perfekt. Foto: Marianne Husted
Heidi Rosefeldt og Trina Mau, Unique Ellipse i Grønnegade, har fokus på sund hud og har hver især deres speciale. Festmakeup står også tilbuds-listen.
Annonce

Horsens: Heidi Rosefeldt havde 10. september første dag som selvstændig kosmetolog og makeupartist i Grønnegade 21, hvor sygeplejerske Trine Mau i et år har drevet klinikken Unique  Ellipse. De to har fundet ud af, at de supplerer hinanden fint. Trine Mau betjener  laseren mod eksempelvis skadet hud, mens Heidi Rosefeldt har stor viden om produkter, der kan gøre huden sund.

- Vi elsker hudproblemer, udbryder Trine Mau, som i 15 år har kørt rundt til klinikker og privathospitaler som kosmetisk sygeplejerske og stadig er tilknyttet privathospitalet Aros.

Trine Mau i briksen hos sin nye makker, Heidi Rosefeldt, som har valgt at blive selvstændig kosmetolog og makeupartist. Foto: Marianne Husted

Hun betegner sin nye kollega Heidi Rosefeldt som en nørd inden for sit område. Det er ment på den positive måde. Heidi Rosefeldt har stor fokus på det hudterapeutiske og dermed de midler, der kan afhjælpe en lang række hudsygdomme som acne og rosacea.

Annonce

Huden er det største organ

Hun  har arbejdet i Sundhedshuset i Horsens og senest i en klinik i Bredballe ved Vejle. Nu har hun indrettet sig på førstesalen i Grønnegade 21, mens Trine Mau holder til i stueplan.

- Huden er dit største organ, og holder du den ikke sund og stærk, er den nemmere udsat for at blive ramt af virus, bakterier og forurening, siger hun.

Annonce

Det naturlige look

De fornemmer, at mange efterhånden ser det som en investering at pleje sin hud på samme måde, som man med jævne mellemrum går til tandlægen.


Vi understøtter det, som i forvejen er flot.

Heidi Rosefeldt


- Vi understøtter det, som i forvejen er flot. Man kan sige, at vi hjælper folk til at blive den bedste udgave at sig selv, siger Heidi Rosefeldt.

De glæder sig til samarbejdet i klinikken Unique Ellipse, hvor de arbejder med hver sine kompetencer om blandt andet at løse hudproblemer. Foto: Marianne Husted
Annonce

Makeup

Behandling mod karsprængninger, filler, botox og hårfjerning er blandt de tilbud, som Trine Mau står for. Ud over pleje og analyser af hud lægger Heidi Rosefeldt også makeup. For eksempel den helt store festmakeup til livets mærkedage. Og hun har også stor viden om kosttilskud, som er med til at gøre huden sund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce