Annonce
Horsens Posten

Læg en ja-hat i byen og gå på skattejagt - cityforeningen bakker op med gavekort

Send et foto af din jahat-sten og deltag i konkurrencen om et gavekort til City Horsens. Foto: Marie Prokopek
Marie Prokopek, der til daglig arbejder i eget firma som art director og grafisk designer, er blandt Horsens Postens klumme-skribenter. I denne uges indlæg fra Marie Prokopek foreslår hun horsensianerne at tegne ja-hatte på sten og lægge dem forskellige steder i byen for at sprede glæde i en klemt tid for mange. Cityforeningen er med på idéen og udlodder to gavekort til de to bedste ja-hatte, lyder det fra citychefen.

Horsens: - Alt, hvad der kan skabe glæde og bringe smil frem, er vi som udgangspunkt med på.

Sådan lyder det fra citychef for City Horsens, Michael Kongsmark, i forbindelse med klummeskribent Marie Prokopeks opfordring til os alle om at tegne en ja-hat på en sten og lægge den et sted i byen.

Hvor kan du lide at være eller opholde dig. Læg en sten der, lyder opfordringen. Foto: Marie Prokopek

Cityforeningen har valgt at bakke op om Horsens Postens klummeskribent Marie Prokopecs forslag. Det gør den ved at udlodde to gavekort til de to bedste ja-hatte.

Marie Prokopecs ønske er, at der kommer så mange sten med ja-hatte ud at ligge i byen, at man kan gå på skattejagt efter dem.

I Marie Prokopecs klumme denne uge i Horsens Posten lyder det blandt andet:

- Hvem/hvad giver dig energi i byen? Hvor du får følelsen af en Ja-hat i dit liv lige nu? Vil du være med? Vis det og inspirer os. Mal en Ja-hat på en sten og placerer den der, hvor du nyder at være. Er det ved stranden, i Lunden, eller på fællesarealet i kvarteret, hvor du bor? Er det din mormor, der gør dig glad i en FaceTime, så vis hende din sten og tag et skærmdump af jer.

Cityforeningen stiller to gavekort på højkant til de to bedste ja-hatte-bud. Tag et billede af den ja-hat, du har tegnet på en sten, og send den til Horsens Posten, posten@hsfo.dk. De to vinder-billeder vil efterfølgende blive bragt i avisen. Arkivfoto
Hvordan skal din sten med en ja-hat se ud, spørger Marie Prokopek, der selv er godt i gang med at sprede godt humør. Foto: Marie Prokopek

For at deltage i konkurrencen om et city-gavekort skal man sende et billede af sin ja-hat-sten til posten@hsfo.dk. Husk at skrive, hvor den er placeret i byen og hvorfor - samt navn og telefonnummer, så vi har mulighed for at kontakte vinderne.

Det er også muligt at dele sit billede på de sociale medier med hashtag #minjahattildig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Nej tak til bearnaisesovs og brune kartofler - Winnie Rahbek kan ikke se sig selv andre steder end som ansat i Bog & idé

Annonce