Annonce
Horsens Posten

Lang kø ved Bog&Idé: Pyt - det er jo til Lakserytteren

Lakserytteren - alias Rasmus Koble - var onsdag formiddag det mest populære indslag på Søndergade. Køen var lang til boghandlen, da han stillede op med bøger, autografer og god tid til en lille snak. Foto: Marianne Husted
Mor og døtre ventede i 40 minutter på at få autograf fra populær tegner, forfatter og youtuber.
Annonce

Horsens: Smilene var stadig store, selv om søstrene Lill og Astrid sammen med deres mor, Ane Jensen, havde stået i kø i 40 minutter uden for Bog&Idé og stadig ventede på at komme indenfor i forretningen.

De skulle nemlig møde den populære youtuber, forfatter og tegner Lakserytteren, der fra klokken 11 til 13 signerede bøger og uddelte autografer.

Lakserytteren er værd at vente på, lod de forstå. Begge piger fra Stourup er meget optaget af at tegne, og de går også til tegning i deres fritid. De glædede sig til at få en autograf fra deres tegne-helt, og hvis de kunne få et tegne-tip, ville det heller ikke være af vejen.

Ventetiden var lang, men solen skinnede, og Lakserytteren var værd at vente på, kunne Lill og Astrid fortælle. De var sammen med deres mor Ane Jensen taget til Horsens for at opleve deres store idol. Foto: Marianne Husted
Annonce

Tog sig god tid

Indenfor lod Lakserytteren sig ikke mærke med, at køen gik langt op ad Søndergade mod Torvet. Han tog sig god tid til et par bemærkninger til hvert barn.

"Hvad tegner du", spurgte han en pige. "Ansigter", svarede hun. "Jeg er ikke god til ansigter", fortsatte han og sagde glad ja til at lade sig fotografere med pigen.

De store bunker med bogen "Griskernes Hemmelighed" blev stadig mindre, som køen skred frem. Det er en illustreret fantasy-roman, der er skabt sammen med hans følgere på de sociale medier. Rasmus Kolbe, som er Lakserytterens rigtige navn, har over en million følgere på de sociale medier. Han stammer fra Lund og var en ivrig elev på Billedskolen i Horsens i flere år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Bronzealder Battle for to

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Sommerlæsning i hængekøjen

Horsens Posten

Bliv klogere på klimaforandringer

Horsens Posten

Mini med maxi køreglæde

Annonce