Annonce
Horsens Posten

Leder du efter en gammel avis?

Når du kommer ind på horsensposten.dk, finder du til højre vores to e-aviser under bjælken "Seneste avis". Klik på en af dem - eller skriv et ord i søgefeltet ovenover. Prøv for eksempel at skrive "tante erna" i feltet og se, hvor mange af redaktørens klummer, hun optræder i.
Horsens Posten har sit eget arkiv på nettet, hvor du kan søge alle vores udgaver gennem de seneste 10 år
Annonce

Horsens: Mangler du lige et gammelt nummer af Horsens Posten, men har forlængst smidt bunkerne af aviser ud til genbrug?

Bare rolig, hjælpen er nær.

Horsens Posten har sit eget arkiv på nettet, hvor du kan finde alle vores aviser gennem de seneste 10 år. Helt gratis.

Hop ind på vores hjemmeside, www.horsensposten.dk, og vælg først hvilken udgave, du vil finde: Horsens Posten eller Horsens Posten Weekend.

Her får du den aktuelle udgave præsenteret, men nederst i højre hjørne kan du klikke på "GÅ TIL ARKIVET".

Her får du så linet hele årets galleri af forsider op, hvor du kan dykke ned i avisen fra den pågældende uge ved et klik på den.

Du kan også klikke kalender-ikonet frem og vælge en bestemt uge indenfor de seneste 10 år. Eller finde søgefeltet med luppen og skrive et bestemt ord. Så vil du kunne søge en hvilken som helst artikel i tidsrummet fra 6. oktober 2009 og frem til i dag.

Horsens Posten Weekend er kun to år gammel, så her kan du selvsagt ikke grave 10 år tilbage, mens Horsens Posten blev etableret i 1970'erne, men først fra årgang 2009 begyndte at digitalisere aviserne.

God gravelyst i den digitale verden.

Når du har valgt seneste avis, kommer du videre til arkivet nederst til højre, se rød pil.
I arkivet får du et galleri over de seneste udgaver af Horsens Posten. Oppe til højre kan du klikke på kalendersymbolet og trille tilbage i tiden og finde en bestemt (udgivelses-) dato.
I arkivkalenderen kan man både søge på dato og på et bestemt ord.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce