Annonce
Horsens Posten

Legeområde udsat lidt endnu - corona spænder ben

Der er stadig opsat hegn ved legeområdet på Søndergade. Grunden til, man ikke har kunnet åbne området endnu, skyldes forsinkelse i leveringen af de granit-kugler, der skal skærme legepladsens belægning. Foto: Line Kyed
Det nyetablerede legeområde på Søndergade skulle have været åbnet. Men levering af granit-sikring er forsinket på grund af corona.
Annonce

Horsens: Legeområdet på Søndergade synes klar, når man går forbi. Men et opsat hegn ved området vidner om, at stedet endnu ikke er åbnings-parat.

Inden området kan indvies, skal der opstilles afskærmning i form af granit-kugler rundt om legepladsen. De skal sikre, at varebiler ikke kører ind over og dermed ødelægger belægningen.

Men netop leverancen af granit-afskærmning er forsinket - på grund af corona.

Det fortæller arkitekt Lene Holmgaard, der er Horsens Kommunes projektleder på gågadeprojektet.

Annonce

Måske leveret i efterårsferien

- Jeg håber, vi i efterårsferien kan få kuglerne hjem. Vi er løbet ind i forsinket leveringstider, og derfor tør jeg ikke sige, hvornår vi kan åbne området, siger hun.

Lene Holmgaard fortæller desuden, at der i forbindelse med aflevering fra firmaet Elverdal A/S, der har designet legepladsen, har været et par punkter, der skal have rettet op.

- Det er meget normalt i en sådan større proces, og det vil blive udført snarest, forklarer Lene Holmgaard.

Også legeområdet "Skoven" ved Torvet forventes færdigt inden længe. Her er næste skridt at plante træer, popler. Og så mangler der at blive udført noget el-arbejde på stedet omkring legepladsen, oplyser Lene Holmgaard.


Vi er løbet ind i forsinket leveringstider, og derfor tør jeg ikke sige, hvornår vi kan åbne området.

Lene Holmgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Aftensang i Vor Frelsers Kirke

Annonce