Annonce
Horsens Posten

Lido-formand slog Posten-redaktøren

Tak for kampen, siger de to kombattanter, Jan René Petersen og Jørgen Hasseriis. Foto: René Jørgensen
Duel på pile i Smedegade
Annonce

Horsens: Der blev ikke råbt "one hundred and eighty" én eneste gang, men spændingen var der alligevel, da Horsens Postens redaktør udfordrede Lido Dartklubs formand, Jan René Petersen.

Spillet var klassikeren 501, hvor man på skift kaster tre pile og noterer det antal point ned, man får.

Man starter ved 501 point og ender på 0, hvor det afsluttende kast skal ramme i en double-ring. Så langt nåede Posten-redaktøren desværre aldrig, selvom han ellers fik en frisk start og helt efter planen (sin egen) lagde sig i spids med nogle - syntes han selv - gode kast lige omkring triple-ringen ved 20. Den ring, som man kan få 180 point i, hvis alle tre pile rammer.

Dartformanden lignede ellers ikke én, der ville jorde gæsten, og han lagde forsigtigt ud med nogle tilsyneladende lidt uskarpe kast. Der gik dog ikke ret mange runder, før han i et adstadigt tempo bevægede sig forbi bladsmøreren og udnyttede, at denne var alt for svingende i sine kast.

- Arj, ikke en 1'er igen, tænkte redaktøren efter igen at have ramt ved siden af 20'er-feltet.

Rutinen kom dartformanden til gavn, og som en båd, der har sat spileren, bevægede han sig rutineret foran plimsolleren fra pressen. Spændingen var der stadig, men som konkurrencen skred frem, ville alt andet end 180 ikke kunne redde redaktøren.

Og da Jan René Petersen så i andet forsøg lukkede spillet med en double-16, kunne han skæve over til redaktørens kridttavle, hvor der endnu manglede 104 point, og konstatere: En sikker sejr.

- Jeg skulle nok have trænet lidt i forvejen, tænkte redaktøren ærgerligt, og flere af bestyrelsesmedlemmerne tilkendegav med det samme, at redaktøren da altid var velkommen til at komme og træne og blive medlem i klubben...

Jan René Petersen, formand for Lido Dartklub. Foto: René Jørgensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Horsens Posten

Nabokrigen raser i ny bog

Annonce