Annonce
Horsens Posten

Lindhard sender rygerne en kontant nytårshilsen

Der er for lidt rygrad bag nytårsfortsættene, når rygere siger, at de vil kvitte tobakken. Stop nu bare, lyder det i Lindhards nyeste nummer. Arkivofoto: Morten Pape
Lad være med at finde på nytårsforsæt, der alligevel ikke holder. Bare stop rygningen, lyder det fra den kendte Horsens-musiker.
Annonce

Horsens: Efter nytår stopper jeg med at ryge...

Sådan lyder en klassiker blandt nytårsforsæt, og selv om den horsensianske musiker Knud Lindhard har lagt smøgerne på hylden forlængst, er løftet om bod og bedring på røgfronten nu blevet omdrejningspunkt for hans seneste musikalske udspil.

Da rådhusklokkerne bimlede nytårsaften, udgav han officielt singlen "Stop Smokin", der handler om de nytårsbetingede rygestop. Fortsæt som ifølge Knud Lindhard alt for sjældent bliver til noget alligevel.

- Stop Smokin"... det er en sang til alle dem, der hvert år kommer med det her nytårsforsæt om at stoppe med at ryge. Der er 100 millioner mennesker, der siger det, og der er måske 10, der gennemfører. Så kan psykologer og tyggegummifirmaer tjene styrtende, og det sgu' da for dumt. Budskabet i sangen er, at man bare skal sige "stop!" og gøre noget ved tingene, hvis de skal ændres, forklarer Knud Lindhard om singlen, der er først trin i en raket af numre, som han håber at samle til et helt album i løbet af foråret.

Ud over den ny single og numrene til det kommende album, er Knud Lindhard, som var et af de oprindelige medlemmer i det legendariske Horsens-band Den Gamle Mand Og Havet, også snart aktuel på Netflix.

Nummeret "Mr. Cale" fra hans seneste album "Can't Get Rid Of Rock'n'Roll" er blevet udvalgt som en del af lydsporet til den kommende serie "Spinning Out", der sendes ud i USA og Canada først i januar eller februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Mini med maxi køreglæde

Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Anne Dorte Michelsen - solo

Horsens Posten

Biblioteket: Vild med kaniner

Annonce