Annonce
Horsens

Lokale virksomheders støtte til flygtninge rykker

Et stort tak. Sådan blev det leveret fra truppen bag årets indsamling til Dansk Flygtningehjælp i Horsens, hvor bidraget fra lokale virksomheder nu også er opgjort. Privatfoto
Endnu engang er lokale virksomheders opbakning til den årlige indsamling til Dansk Flygtningehjælp afgørende for, at bidraget fra Horsens lander i omegnen af 300.000 kroner.
Annonce

Horsens: 20 lokale virksomheder har igen sagt ja tak til at støtte den indsamling, som Dansk Flygtningehjælp stod bag i starten af måneden.

Nu er bidragene talt op, og de lander tilsammen på 227.536 kroner.

De 65 indsamlere, der bankede på hjemme hos folk og bad om et bidrag, fik samlet 66.529 kroner. Det giver et samlet beløb på 294.065 kroner - altså meget tæt på 300.000 kroner, som lokalafdelingen kan sende videre til Dansk Flygtningehjælp.

- Viljen er der virkelig til at hjælpe alle disse ulykkelige mennesker. Og rundt om i virksomhederne, hvortil der er knyttet en aktivitet, arbejdes der hårdt lige til det sidste, fortæller Inger Schur, som står for kontakten til de lokale virksomheder, som for fjerde år har deltaget målrettet i indsamlingen.

Nogle virksomheder giver et fast beløb, andre lader produktion eller salg afgøre bidraget. Hos Allan Nielsen Agentur var det for eksempel en sammentælling af ordrer på vin, der afgjorde beløbet.

Annonce

Et gedigent bidrag

De virksomheder, som i år bakkede op om indsamlingen, er Baze A/S, Bilka Horsens, Blunico A/S, Westergaard Automobiler A/S, Allan Nielsen Agentur, E.K. Ejendomme, Brimas A/S, Ginneruparkitekter A/S, Glarmester Frantz Høy, Horsens Svane Apotek, Inhouse Fotografi, Jacobsen Plus, Bonefeld & Bystrup A/S, Leos Fisk & Vildt, McDonalds i Stilling, Vola, Nissens, Nordicals, Palsgaard A/S, Roesgaard & Partners A/S, Superego, Thykjær Turisttrafik A/S, Nybolig Horsens og Schur.

De 65 indsamlere fik i gennemsnit 1056 kroner i bøsserne på hver rute, og tilsammen blev der på den måde samlet 10.000 kroner mere ind end sidste år.

Alt i alt et rigtig fint, lokalt bidrag til de godt 11 millioner kroner, der blev indsamlet på landsplan.

Og som Annemette Jebril, der er distriktskoordinator for afdelingen i Horsens, skriver til de mange frivillige bag indsamlingen:

- Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer og så dejligt, at alle har været engagerede. Det har været det hele værd, for resultatet er så flot.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Vil du med på stadion?

Horsens Posten

Fællessang på Endelave

Horsens Posten

Fem fra politirapporten

Horsens Posten

Loppemarked i Pipkvarteret

Horsens Posten

Fire komikere i ét show

Annonce