Annonce
Horsens Posten

Opdateret: Personalet i flere lukkede butikker åbner døren på klem

Mens enkelte må holde åben som normalt, er de fleste af byens butikker tvunget til at låse døren. I mange tilfælde åbnes døren dog på klem efter aftale, så kunder kan afhente varer, der er bestilt og betalt på forhånd. Arkivfoto: Marianne Husted
Flere lukkede butikker rækker ud til kunderne: - Få betjening via Facetime, ring, send en sms, skriv til os på Facebook og bestil. Betal på Mobilepay, og hent dine varer efter aftale.
Annonce

Horsens: Butikker, der handler med dagligvarer eller medicinsk udstyr, er forstsat åbne, men alle andre butikker er lukket, nu frem til 7. februar.

Men det afholder ikke alle butikker fra at handle med deres kunder.

Flere af butikkerne i Horsens har etablerede webshop, som de henviser til, og i nogle tilfælde kan varer købt på webshop også hentes ved for- eller bagdøren i butikken.

Men også butikker, der ikke har webshop, har tænkt kreativ for at nå kunderne:

Nogle har tilsluttet sig en nyoprettet fælles webshop, som City Horsens står bag, men en række butikker når kunderne med alternative løsninger. Dem har avisen fundet en række eksempler på, som vi her lister op.

Listen er ikke udtømmende, så vi opfordrer til, at man selv tjekker butikkernes hjemmesider, Instagram, Facebook eller skilte i døren. Kender du til særlige eksempler på kreative handleløsninger, kan du skrive til idf@hsfo.dk.

1 Lottes

Hos dametøjsforretningen Lottes på Søndergade kan man nu booke tid til personlig betjening via Facetime, hvor Lotte Johansen er parat i butikken til at hjælpe med at finde det, du står og mangler. Tiden til personlig betjening kan bookes hos Lottes ved at ringe eller skrive på telefon 20454649.

Lotte Johansen tilbyder at levere varerne direkte til hoveddøren, eller der kan træffes aftale om afhentning ved butikkens bagdør.

2 Jacobsen Plus

Butikkens showroom er lukket, men Jacobsen Plus har åbnet for et booking-system, hvor der kan bookes tid til telefonisk hjælp eller Facetime-møde med en af butikkens sælgere. Det sker via booking@jacobsenplus.dk.

- Du kan få svar på dine spørgsmål, se produkterne indgå i en sammenhæng og få fornemmelsen af størrelse, materiale eller farvemuligheder på det møbel, som du har forelsket dig i, lyder det fra møbelbutikken.

3 Profil Art

Profil Art tilbyder, at man efter aftale kan hente tøj, sko og boligudstyr foran butiksdøren i Søndergade. Butikken kan også bytte julegaver ved døren efter nærmere aftale.

Mere information findes på butikkens sociale medier-profiler eller på telefon 75626768, som betjenes alle hverdage klokken 10-13. Her kan man også træffe aftale om afhentning af varer eller ombytning.

4 Benedikte

- Skriv en personlig besked, så hjælper vi gerne med din bestilling, lyder det fra dametøjsforretningen Benedikte på Søndergade, som også tager imod bestilling på telefonnumrene 24448226 og 22330017. Butikken er åben hver dag for udlevering af varer, oplyser Benedikte på butikkens Facebook-side.

5 Garnlykke

Hos Garnlykke i Borgergade er hjælpen også nær, hvis man får behov for garn i lukkeperioden.

- Send en mail eller sms med din bestilling, og betal via Mobilepay. Bestilte og betalte varer kan afhentes på et nærmere aftalt tidspunkt. Varerne udleveres i døren, du har altså ikke mulighed for at komme ind i butikken og vælge varer, skriver butikken på Facebook.

6 Bianco Sko

Hos Bianco Sko i Bytorv Horsens er det muligt at finde de rette sko via Instagram eller Facebook, og butikken tager imod bestillinger via skriftlige beskeder eller et opkald til 40167715. Afhentning kan finde sted efter nærmere aftale tæt på butikken i Bytorv Horsens.

7 Ønskebørn

Støt lokalt, lyder opfordringen fra Ønskebørn på Holmboes Allé, som via Facebook eller på telefon 75648388 sælger varer, der kan hentes efter nærmere aftale i dagene mandag-fredag i tidsrummet klokken 10-17.

8 Femina Lingeri & Skrædder

Hos Femina Lingeri & Skrædder i Hestedamsgade kan man stadig få repareret sit tøj. Har man behov for det, kan man kontakte skrædderiet på telefonnummer 41 26 87 90 for nærmere aftale herom.

9 Visage

Mangler man produkter til sin hud eller har brug for vejledning, kan man ringe eller skrive til Visage i Hestedamsgade og Banegårdsgade:

- Du har mulighed for at købe produkter og gavekort på visage-klinik.dk. Produkter kan også bestilles på bentevisage@gmail.com og afhentes efter aftale. Har du brug for råd og vejledning eller anden kontakt, så kan du sende en sms eller ringe til 20 16 86 27.

10 Pieces Horsens

Skriv en besked med din bestilling på butikkens Facebook-side, betal via MobilePay, og vi sender pakken fragtfrit til din hjemmeadresse. Sådan lyder det fra Pieces Horsens.

11 Skousen

- Vi forsøger at betjene vores kunder, det bedste vi kan trods tvunget nedlukning, lyder det fra Skousen på Høegh Guldbergs Gade, hvor det lokale personale er klar i butikken til at give råd, vejleding og tage imod bestillinger på telefon 76720015. Skousen lover corona-sikker levering og montering af hvidevarerne.

12 Garant

Garant på Holmboes Allé fortæller:

- Både vores gulv-og gardinbus kører uændret og kan bestilles via vores hjemmeside eller ved at ringe til os på telefonnummer 75 62 29 05.

13 Botex

Botex i Jessensgade tilbyder mulighed for opmåling af gardiner. Man kan booke en opmåling med firmaets gardinbus via butikkens hjemmeside. Butikken oplyser, at opmåling foregår efter sundhedsmyndighedernes anvisninger med afspritning og afstand.

14 Fri Bikeshop

Fri Bikeshop i Smedegade holder værkstedet åben for reparation af cykler.

Mangler man en del til cyklen, kan den også stilles frem til afhentning, hvis man sender en mail til info8700@fribikeshop.dk eller ringer til butikken på telefon 75623127.

15 Guldsmed Lind

- Vi vil arbejde på værkstedet og i butikken, men der er kun adgang ved aftale og kun for afhentning af bestilte varer og reparationer, der allerede er indleveret, skriver Guldsmed Lind på Facebook. Varer kan bestilles online eller ved at ringe på 75625477.

16 Jack & Jones

Jack & Jones på Søndergade sælger også varer via butikkens Facebook-side, hvor varer kan bestilles i en kommentar, betales med Mobilepay og enten sendes ellerafhentes ved døren efter aftale.

17 Kvist Galleri & Interiør

Grundet den kedelige situation har vi lukket ned i butikken, men mangler du noget, er du meget velkommen til at kontakte os på 40556494, så skal vi sørge for at hjælpe dig på bedste vis, lyder det på butikkens Facebook-side.

18 Intersport

Den lokale Intersport på Torvet kan støttes ved direkte henvendelse til butikken per telefon eller mail til Horsens@intersport.dk.

Butikkens to indehavere er til stede i butikken og klar til at finde en specifik vare, som kan leveres uden for butikken efter nærmere aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Annonce