Annonce
Horsens Posten

Mød en af EM-heltene fra 1992: Bus på Torvet er fyldt med fodboldhistorie

Flemming Povlsen med pokalen efter den danske EM-sejr i 1992. Nu kan du få genopfrisket hele EM-historien på Torvet i Horsens, hvor en museumsbus ruller ind fra torsdag til lørdag. Foto: Palle Hedemann

Horsens: Det kommer til at handle om fodboldlandsholdets EM-historie, når Legends Tour fra 13. til 15. maj rammer Horsens.

Også en af de store EM-helte fra guldholdet i 1992, Flemming Povlsen, stiller op på Torvet. Han kommer forbi fredag den 14. maj  kl. 15.

Parken i København lægger græs til Danmarks indledende kampe. Og for at hjælpe landet i rød-hvid stemning har DBU og EURO 2020 skabt det mobile EM-museum ’Legends Tour’, der skal på tur i besøge syv byer i Danmark.

Annonce

Omdrejningspunktet for udstillingen er fortællingen om EM-triumfen fra 1992 og Danmarks EM-historie frem til slutrunden. Det sker igennem historier, merchandise og billeder fra hele Danmark. Gæsterne bliver opfordret til at fortælle deres egne anekdoter og oplevelser fra den sommer, hvor hele landet eksploderede i fodboldfest og fællesskabsfølelse.

Udstillingen er den første af sin art nogensinde. Efter turen rundt i landet, bliver udstillingen flyttet til Ofelia Plads i København, hvor den vil blive stående under hele EM-slutrunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce