Annonce
Horsens Posten

Masser af liv på banen og tilskuerpladserne: Her er vinderne af skolefodboldturneringen 2021

17 hold var rekorddeltagelse i den tid, AC Horsens har stået for skolefodboldturneringen på Casa Arena. To 1. divisions-profiler delte medaljer og pokaler ud.
Annonce
  • 17 hold var med i skoleturneringen på Casa Arena - det største antal deltagende hold i den tid, AC Horsens har stået bag arrangementet. Den lokale fodboldklub overtog arrangementet i 2018 fra Horsens Folkeblad. Foto: AC Horsens
  • Der blev kåret vindere i en A- og en B-række i torsdags. Dagnæsskolen gik hele vejen i A-rækken, mens Bankager 2 vandt B-finalen. Foto: AC Horsens
  • Alexander Ludwig og Anders K. Jacobsen fra AC Horsens' 1. divisionshold overrakte medaljer og pokaler efter finalerne. Foto: AC Horsens
  • Alle 6. klasser i Horsens og omegn var inviteret til turneringen. 20 sagde ja, men enkelte afbud betød 17 startende hold i 2021-udgaven torsdag. Foto: AC Horsens
  • Der var godt med bannere på sidelinjen, da områdets bedste fodboldhold på 6. klassetrin blev fundet. Foto: AC Horsens

Festugen sætter klimaet på dagsordenen for skolebørn

Annonce

Horsens Holder klar med åbningsprogram: Glimmer, gratis pizza og motorsav

Annonce

DM i flødeost: Juta laver Danmarks bedste hvidløgsost- igen!

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Tanja Sjøberg overtog fodklinikken på Sønderbrogade: - Nu føler jeg mig hjemme

Manden bag kalder det Danmarks skøreste og dummeste løb - og han elsker det: Bilkas tag og p-tårn indtages i påsken af løbere