Annonce
Horsens Posten

Megascope godt i gang: Alle de unge ansatte er vendt tilbage

Direktørparret Charlotte og Erling Kræmmer nyder at være tilbage efter ikke færre end tre nedlukninger. De måtte nemlig lukke efter blot to åbningsdage, da Megascope er placeret lige på kanten af Sønderbro Sogn, hvor coronatallene udviklede sig stærkt. Foto: Søren Alwan
Biografen blev lige ramt af en ekstra nedlukning, men nu ser ser biografparret frem og nyder igen at have folk i salene.

Horsens: Foyer og sale er igen fyldt med alle dem, som har savnet at se en god film i biografen. Det kan biografdirektørparret Charlotte og Erling Kræmmer, Megascope, konstatere.

De skulle dog lige igennem en ekstra nedlukning, inden alt blev godt igen. De beskriver det som nærmest at få hældt en spand isvand i hovedet, da Megascope efter blot to åbningsdage blev omfattet af den ekstra nedlukning af Sønderbro Sogn fra lørdag den 8. maj og en uge frem som følge af corona-tallene.

- Vi ligger på den forkerte side af åen, måtte Erling Kræmmer konstatere, da han fik besked lørdag kl. 10.30 om nedlukningen.

Annonce

Det var en halv time før, de første biografgængere dukkede op. Så personalet fik travlt med at ringe rundt og tilbagebetale billetter.

Det har biografparret nu lagt bag sig.

De glæder sig over, at de unge ansatte er vendt tilbage, og at det ikke har været nødvendigt at fyre en eneste. Nogle har arbejdet som poder og gør det fortsat, men de passer også deres fritidsjob hos Megascope, som i modsætning til eksempelvis nogle restauranter ikke har problemer med at skaffe personale.

Vanskelig ventetid

I den fire en halv måned lange nedlukning har Erling og Charlotte Kræmmer blandt andet opholdt sig i deres fritidshus på Sjælland.

Det har været svært at nyde sommerhuslivet i fulde drag, mens de ventede på at få en genåbningsdato.

- Men den 23. marts var en god dag. Da fik vi at vide, at vi kunne åbne 6. maj. Det gav ro i sjælen, siger Erling Kræmmer.

Annonce

Corona-restriktioner

Biograferne kører stadig med ekstra afstand mellem gæsterne i salene, mundbind, ligesom der skal vises coronapas.

- Vi har ikke stødt på problemer med, at folk skal vise, at de er blevet testet inden for 72 timer eller er vaccineret, men det afholder nok nogen for spontant at gå i biografen, siger Erling Kræmmer.

Han nyder igen at kunne vise film som Oscarvinderen "Druk" og "Retfærdighedens Ryttere", som mange endnu mangler at se, og til den nye "Marco Effekten", baseret på Jussi Adlers roman. Den kan ses fra torsdag den 27. maj.

Men allermeste glæder parret sig over at være tilbage i næsten normal gænge. Det bedste ved at drive en biograf er nemlig at kunne tage imod glade mennesker i alle aldre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Lærte at flette af købmanden på Endelave:  Nu har Lene demonstreret fletteteknik i mange lande

Annonce