Annonce
Horsens Posten

MGP koncert for børn på Horsens Ny Teater

DR blænder igen i 2020 op for MGP, og den 29. februar kåres vinderen af det store MGP show. Traditionen tro byder Horsens Ny Teater efterfølgende ind til MGP koncert med nogle af de dygtige og talentfulde deltagere fra showet. Det sker 3. maj næste år.
Annonce

Horsens: Horsens Ny Teater afholder til maj mini MGP-koncert i kølvandet på DRs store MGP-show for børn i februar. Med til koncerten er udvalgte deltagere fra MGP, så MGP fans får chancen for at møde idolerne til en festlig og energifyldt koncert.

Lige siden MGP første gang løb over skærmen i år 2000, har det været utroligt populært hos børn og deres voksne. Mange børn drømmer om selv at være med, men det næstbedste er at følge alle de nye idoler, der hvert år deltager i showet med stor energi, fokus på tøj og hår, gennemøvet koreografi og fængende sange.

Det skriver Horsens Ny Teater i en pressemeddelelse.

Annonce

Autografer og high-5

DR blænder igen i 2020 op for MGP, og den 29. februar kåres vinderen af det store MGP show. Traditionen tro byder Horsens Ny Teater efterfølgende ind til MGP koncert med nogle af de dygtige og talentfulde deltagere fra showet.

Deltagerne vil synge deres egne hits og fyre den af på scenen, så det bliver en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn både på og foran scenen. Som altid får publikum efter koncerten chancen for at få en autograf og en high-5 af deltagerne.

Besætningen til koncerten i Horsens sammensættes først efter showet, og herefter offentliggør teatret navnene. Én ting kan man dog være helt sikker på: De populære MGP-deltagere vil give den gas og gøre deres til, at byens børn får en super koncertoplevelse med deres jævnaldrende idoler, lyder det fra teatret, som har sat gang i billetsalget.

Der er MGP for børn på Horsens Nu Teater søndag 3. maj 2020 kl. 11.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce