Annonce
Horsens Posten

Midnatsåbent: Føtex sælger FIFA-spil fra p-pladsen

Horsens: De seneste år har det været en fast tradition hos Føtex at holde midnatsåbent, når det nye FIFA-spil udkommer. I år har Føtex i Horsens dog været nødt til at afholde eventet på en ny og mere corona-venlige måde. Natten mellem den 8. og 9. oktober inviterer butikken på Bankagervej i stedet til drive-in på parkeringspladsen for både bilister, cyklister og gående. Det sker kl. 00.01.

Butikken flyttes så at sige ud på parkeringspladsen, hvor man kan købe det nye FIFA 21.

Beslutningen er taget for at undgå for mange mennesker i varehusene på en gang og dermed sikre en tryg oplevelse for kunderne.

Annonce

- Nu når de unge bliver bedt om at undgå større forsamlinger, kan det selvfølgelig ikke nytte noget, hvis vi indbyder til et stort FIFA-event i varehuset, udtaler Mark Jeppesen, varehuschef i føtex på Bankagervej, i en pressemeddelelse.

Bilister, cyklister og gående mulighed for at lægge vejen forbi indtil kl. 01.00. Det er en halv time længere end tidligere

- Det gør vi for at sikre en god spredning af vores kunder. Derudover sørger vi for afspærring, tydelige afstandsmærker og sikkerhedsvagter, hedder det videre fra Mark Jeppesen, som fortæller, at det i år kun vil være muligt at betale med kort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Introduktion til Facebook

Annonce