Annonce
Horsens Posten

Midt i en corona-tid: Tip til gode serier

Foto: CMore
Bliver tiden nemt lang i disse coronatider, kan man med fordel sætter sig foran fjernsynet og lade sig underholde af en god serie. I denne uge anbefaler vi fire serier, der alle har det til fælles, at de er produceret i de nordiske lande.
Annonce
Annonce

Hamilton

Streames via CMore

Der er lavet flere udgaver af Jan Guillous "Hamilton" bogserie som film. Nu er det forsøgt med en nutidig serie istedet og med stor succes. Danske Jakob Oftebro spiller fremragende hovedrollen, som den hemmelige agent.

Agenten Carl Hamilton bliver indblandet i en international terrorsag, da Stockholm rammes af en række angreb, men hvem står i virkeligheden bag?

Foto: Netflix
Annonce

Den som dræber

Streames via Viaplay

Første sæson blev vist på landsdækkende tv, mens anden sæson kun er lavet til streaming. Anden sæson er selvstændig og tilbyder masser af dramatik og voldsomme scener. Det kan derfor være en fordel at have en pude ved siden af, for den er ikke for sarte sjæle.

Flere unge kvinder er forsvundet, og Jan tror, at sagerne er sammenkoblede. Han får hjælp af Louise, som tidligere har arbejdet med forbryderprofiler, for at få en dybere forståelse af forbryderne.

Annonce

Quicksand - størst af alt

Streames via Netflix

Serien er baseret på bogen af samme navn af Malin Persson Giolito. Samtidig med et voldsomt og intenst drama viser den et godt billede af ungdommen idag. Ligesom den sætter fokus på et fængselssystem, der ikke er det skræmmebillede, man ofte bliver præsenteret for.

Et skoleskyderi har fundet sted på et gymnasium i en af Stockholms mest velhavende forstæder. Maja Norberg er 18 år gammel og står tiltalt for at være indblandet i massakren, hvor både hendes kæreste og hendes bedste veninde blev dræbt.

Foto: Netflix
Annonce

Hjem til jul

Streames via Netflix

Selvom vi er langt forbi julen, indbyder denne serie til sofahygge. Den hyggelige og søde serie følger en single kvinders strabadser for at få en kæreste. Som bonus er Ghita Nørby med i en birolle og noget mindre smuk, end vi plejer at se hende.

Efter at have bildt sin nysgerrig familie ind, at hun har en kæreste, prøver Johanne at finde en i rette tid til at vise ham frem til jul.

Foto: Viaplay
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Skovbørnehave på vej

Annonce