Der blev snust, smagt og debatteret, da Posthuset Streetfood lørdag lagde lokaler til Horsens' første portvinsfestival. De 400 billetter blev revet væk på blot 18 dage i april, og de portvinsglade besøgende kom helt fra København for at fryde ganerne.
Copy link address
Birgitte Avnesø ba@hsfo.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Lørdag blev der for første gang afholdt portvinsfestival i Horsens. Det skete på Posthuset Streetfood, og det lokkede blandt andet brødrene Emil Grøhn Damgaard (t.v.) og Rasmus Grøhn Damgaard helt fra København til Horsens. Foto: Morten Pape -
Portvin kan bare noget, og på bare 18 dage var de 400 billetter til Horsens første portvinsfestival udsolgt. Det er vennerne Thomas Thrane og Jan Sørensen, der har arrangeret festivalen, der fandt sted på 1. sal på Posthuset Streetfood. Foto: Morten Pape -
Også unge mennesker elsker portvin. Det er brødrene Emil og Rasmus Grøhn Damgaard på 21 og 26 år eksempler på. Og de har fået deres kærester med på vognen. De fire tog toget fra København lørdag morgen for at komme til portvins-slaraffenland i Horsens. Fra venstre er det 21-årige Julie Kobberø, 26-årige Julie Kirk, Emil Grøhn Damgaard og Rasmus Grøhn Damgaard. Foto: Morten Pape -
I 20 år har Morten Mogensen fra Aarhus (yderst til højre) nørdet med portvin, og interessen har han givet videre til kollegaen Frederik Mikkelsen og dennes kæreste Marlene Junker. Foto: Morten Pape -
Lørdag blev der for første gang afholdt portvinsfestival i Horsens. Det skete på Posthuset Streetfood. Foto: Morten Pape -
Allan Kristensen fra Horsens er vild med portvin og var sammen med en flok venner og hustruen til festival for at smage, hygge og blive lidt klogere på den ædle drik. Foto: Morten Pape -
Der var masser af muligheder for at smage lækkerier, da Posthuset Streetfood lørdag lagde 1. sal til Horsens første portvinsfestival. Foto: Morten Pape -
Et godt glas portvin man meget andet end at ledsage risalamanden. Det egner sig også fortrinligt til både forretter og hovedretter. Foto: Morten Pape