Annonce
Horsens Posten

Musical-hits og kendte klassikere ved koncert på Horsens Ny Teater

Louise Elisabeth Robinson, der er ved at uddanne sig til dramaturg, står sammen med Maria Norby bag initiativet til Horsens Musical Teater, der på søndag indbyder til en koncert på Horsens Ny Teater. Privatfoto
Annonce

Horsens: Søndag den 23. februar kl. 19.30 indbyder Horsens Musical Teater til en koncert med musical-hits og klassikere på Horsens Ny Teater. Det er Louise Elisabeth Robinson og Maria Norby, der begge er med i Horsens Musical Teater, der står bag koncerten. Baggrunden for koncerten er oprettelsen af Horsens Musical Teater, der blev startet under opsætningen af "The Wiz". Louise Elisabeth og Maria Norby ville gerne skabe en platform, hvor nogle af de fantastiske værdier, der hersker i Horsens ungdomsskole kunne vokse, dog med fokus på en bredere aldersgruppe og måske også på folk fra andre byer end Horsens.

- Musical bringer folk sammen fra nær og fjern, og det kunne være en fantastisk mulighed for Horsens, at bringe unge talenter sammen og skabe kunst her i vores by. Det er fedt at skabe en kultur, der er med til at udvikle selvtillid og tro på egne evner hos unge mennesker. En kultur, hvor man øver sig og bliver bedre fortæller Louise Elisabeth Robinson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce