Annonce
Horsens Posten

Musik med coronastøtte:  Stadionkoncert med rock'n roll

Karismatiske Kim Kix er i spidsen for energiske Powersolo. Pressefoto
Det energiske band Powersolo giver koncert i Vrønding. Billetsalget er i fuld gang
Annonce

Vrønding: Formanden for byrådets kultur- og civilsamfundsudvalg, Jakob Bille (LA), udtalte forleden til Horsens Folkeblad, at han havde lyst til at låne en megafon og stille sig ud på Søndergade i Horsens og råbe, at der er en coronahjælpepulje på to millioner.

Det opråb er blevet hørt i Vrønding.

Med hjælp fra 75.000 kr. fra coronapuljen bliver der arrangeret koncert med Powersolo på Vrønding Stadion fredag den 18. september.

Powersolo spiller gedigen og energisk rock'n roll, så der er lagt op til en fest.

Det er ikke kun de voksne, der er inviteret til musikalsk fest. Inden Powersolo går på scenen er der koncert for børn med Æsken. kl. 17.

Powersolo har i snart 25 år underholdt det voksne publikum. Bandet består af den karismatiske forsanger Kim Kix og de to øvrige bandmedlemmer Anders Peasoup og Søren Spæk.

Powersolo  er også kendt for at have lavet den hæsblæsende  Ramasjang Rally sang til børneprogrammet på DR1 af samme navn.

Med Æsken er der lagt op til en sjov og inddragende koncert for børn og barnlige sjæle, hvor bandet giver den gas med humørfyldt og sprudlende musik.

Æsken leverer ifølge presseomtalen "håndspillet, svedig musik, som får selv rotterne på loftet til at svinge ballerne".

Annonce

Vrønding Landsbyliv

Det er Vrønding Landsbyliv - frivillig forening under Tryg Landsby, der står for koncerten.

Det er et begrænset antal billetter til salg. På grund af coronarestriktioner skal man selv medbringe stol, taburet, klapstol eller lignende. Det er muligt at købe mad og drikke på pladsen.

Børnebilletter á 30 kr. gælder frem til kl. 19.30. Voksenbilletter, der gælder hele arrangementet, koster 125 kr. i forsalg. Hvis der stadig er billetter tilovers, kan de købes i døren til 150 kr. stykket.

Billetter købes via https://kom-med.nemtilmeld.dk/4/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Posthuset sætter navn på de otte street food-boder: Der skal kun være én, der serverer indisk

Annonce