Annonce
Horsens Posten

Nødpasning bliver udvidet: Alle børn fra 0. til 4. klasse kan komme i skole

Der vil være mulighed for nødpasning til alle elever i 0. til 4. klasse. Arkivfoto: Morten Pape
Modsat nedlukningen i foråret vil alle skolebørn fra 0. til 4. klasse have mulighed for at komme i nødpasning på skolerne.
Annonce

Horsens: Det er ikke kun skolebørn med forældre i kritiske samfundsfunktioner, som kan komme i nødpasning fra mandag 4. januar.

Modsat forholdene i foråret, hvor alle skoleelever ligeledes var hjemsendt, vil der denne gang blive tilbudt nødpasning og -undervisning til alle elever fra 0. til 4. klasse, uanset deres forældres beskæftigelse.

Det fortæller Tanja Nyborg, direktør for uddannelse og arbejdsmarked i Horsens Kommune.

- Vi har her til formiddag fået besked fra sundhedsmyndighederne om, at alle forældre med børn i 0. til 4. klasse kan sende deres børn i skole, siger Tanja Nyborg.

Nødpasningen skal tilmeldes aktivt via et skema, som forældrene modtager fra skolen, og nødpasningen vil foregå på de enkelte skoler.


Vi har her til formiddag fået besked fra sundhedsmyndighederne om, at alle forældre med børn i 0. til 4. klasse kan sende deres børn i skole.

Tanja Nyborg, direktør


I foråret var det udelukkende børn med forældre i kritiske samfundsfunktioner samt børn med specialbehov, som kunne møde op på skolerne under nedlukningen.

Tirsdag blev det meldt ud på et pressemøde, at nedlukningen af folkeskolerne foreløbig gælder frem til 17. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Vaccinationscenter er i mål med ældregruppe, men i Horsens Kommune mangler der stadig nogle

Annonce