Annonce
Horsens Posten

Nu er det snart december - juletræet fik fredag sin store stjerne

Det store juletræ på strøget i Horsens blev fredag udsmykket med en stor stjerne. Dermed nærmer vi os jul i midtbyen, omend det i år bliver markeret på helt anderledes grundet corona. Foto: Lene Vestergaard
Annonce

Horsens: Julen bliver markeret.

Selvom corona ikke tillader, at vi i år kan indlede julen med juletræstænding og optog med julemanden i front, bliver der alligevel tændt julelys på og omkring Søndergade.

Julens komme kunne man blandt andet se fredag, hvor den store stjerne til juletræet på Søndergade blev sat op og gjort klar til at lyse december op.

Selve tændingen af midtbyens julelys bliver i år foretaget hemmeligt af julemanden ”Bomle” og borgmester Peter Sørensen. Det sker for at sikre, at vi ikke stimler sammen i denne særlige corona-tid.

Annonce

Kan opleves digitalt

Begivenheden plejer at trække hundredvis af borgere fra de varme stuer og ned omkring inderhavnen, hvor julemanden kommer sejlende til byen. Herfra går man traditionen tro i et fælles optog, akkompagneret af  juletog og julemand samt Horsens Garden, op forbi Torvet og ned ad Søndergade til Kuben.

Årets juletræstænding bliver ingenlunde sådan, men vil i denne omgang efterfølgende kunne opleves som en del af en lille julefilm. Filmen vil kunne ses på forskellige digitale platforme, lyder det fra Horsens Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce