Annonce
Horsens Posten

Nu er pizza, kebab og sandwich samlet på én adresse

Torvet's Pizza & Kebab og Tobclas Sandwich findes nu på samme adresse på Torvet 3, efter spisestedernes indehaver har valgt at rykke spisestederne sammen i den bygning, hun synes er pænest. Foto: Line Kyed
Alt er som det plejer, når det kommer til maden. Men Torvet's Pizza & Kebab og Tobclas Sandwich findes nu på samme adresse, Torvet 3.
Annonce

Horsens: På Torvet 3 er Torvet's Pizza & Kebab rykket ind til Tobclas Sandwich.

Det er sket, efter 34-årige Esra Sütyemez i juli har overtaget de to spisesteder.

Hun understreger, at ejerskiftet ikke vil have indflydelse på stedernes spisekort. Alt på den front forbliver som hidtil, lyder det fra indehaveren.

Derimod har ønsket været at gøre stedernes facader pænere og indrette begge forretninger i nummer 3.

- Jeg synes, resultatet er blevet godt. Jeg valgte Torvet 3 til restaurant og take away for begge forretninger, da bygningen i nummer 5 er for gammel og ikke tilstrækkelig pæn til at være et madsted, forklarer Esra Sütyemez om sin beslutning.

Annonce

Pænt til stole og borde

Hun lejer fortsat begge adresser og har, forklarer hun, i den fraflyttede nummer 5 opbevaring af sine tørvarer.

Næste skridt er at gøre facaden i nummer 5 flot. Planen er ved området foran den adresse at stille stole og borde op til kunderne i sommerhalvåret.

Der er en forskønnelse på vej af facaden i nummer 5. Det planlægger stedets lejer, Esra Sütyemez, der har rykket sine spisesteder under samme tag - i nummer 5.  Den tidligere pizza- og kebab-restaurant bruger hun nu som lager. Foto: Line Kyed

- Det skal se indbydende ud, og jeg går i gang med at forskønne den del hurtigst muligt. Renoveringen af Torvet er blevet så flot, og derfor giver det ekstra mening, at jeg gør noget ud af mine forretninger også, siger Esra Sütyemez.

Esra Sütyemez er forhenværende frisør og har overtaget forretningerne fra Ceyhun Özkan, som er en af hendes bekendte.

Der er i alt fem ansatte i Torvet's Pizza & Kebab og Tobclas Sandwich.


Jeg synes, resultatet er blevet godt. Jeg valgte Torvet 3 til restaurant og take away for begge forretninger, da bygningen i nummer 5 er for gammel og ikke tilstrækkelig pæn til at være et madsted.

Esra Sütyemez
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens Posten

Kære læsere - tip os gerne

Annonce