Annonce
Horsens Posten

Nu er spisested klar på Torvet - inventar og ombygning forsinkede åbning

Pizza Hytten åbnede torsdag 7. januar spisested på Torvet 4 med Angelo Zirafi som overordnet ansvarlig for driften og stedets pizzaer. Åbningsdagen var ellers sat til december, men opbygning og levering trak ud. Foto: Pizza Hytten, Michael Koege
I november skrev avisen, at Pizza Hytten ville åbne deres syvende restaurant i Danmark i december, og denne gang på Torvet i Horsens. Men åbningen har trukket en anelse ud. Leveringsproblemer og længere ombygningstid er årsagen.
Annonce

Horsens: Den har ladet vente på sig - restaurant Pizza Hytten, der torsdag 7. januar slog dørene op på Torvet 4.

I november bragte avisen en artikel med Angelo Zirafi, familieoverhoved og overordnet ansvarlig for driften af Pizza Hytten. Han kunne han i en pressemeddelelse fortælle, at den officielle åbningsdag ville blive i december.

Men siden har man grundet forsinkelser på inventar og en længere ombygningstid end ventet måttet udsætte åbningsdagen.

- Det har taget længere tid, end vi i første omgang antog, det ville tage. Vi havde ingen specifik dato for åbningen, men havde dog forventet, det blev i december, forklarer Mike Juhl, der er kreativ direktør og partner i Pizza Hytten Denmark.

Annonce

Flere hundrede pizzaer

Dagen efter åbning af firmaets syvende spisested kunne Mike Juhl fortælle om en tilfredsstillende første dag for det nye pizzeria i Horsens-midtby.

- Det gik godt. Vi havde travlt hele dagen, og der blev langet flere hundrede pizzaer over disken, siger han.

Firmaet havde helt bevidst på grund af corona-situationen valgt ikke at have åbningstilbud, der kunne forårsage større kødannelse.

I stedet planlægger team Pizza Hytten nu en event med pizzaer til 50 kroner, når situationen igen tillader det.

Ud over Horsens er Pizzahytten repræsenteret med et spisested i Aarhus, Randers, Kolding og København samt to i Aalborg.

Det er firmaet P-H Holding ApS fra Aarhus med investor Qasem Ziar, der ejer spisestederne.


Det har taget længere tid, end vi i første omgang antog, det ville tage. Vi havde ingen specifik dato for åbningen, men havde dog forventet, det blev i december.

Mike Juhl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce