Annonce
Horsens

Ny biludlejning ser dagens lys i Horsens

Nørgaard Biler tilbyder leje af små og større biler - også som minileasing. Foto: Ivan Sommer, Colourbox
Det skal være nemt og billigt at leje sig et køretøj, hvad enten familien skal fragtes, eller ting flyttes. Sådan lyder ambitionen fra Nørgaard Biler, der nu også tilbyder leje af biler.
Annonce

Horsens: Det skorter efterhånden ikke på lavprisbusser, samkørselsmuligheder eller udlejningsselskaber, der nemt tillader de billøse at anskaffe sig fire hjul, når man skal fra A til B i en ruf.

Fra november får horsensianerne endnu en mulighed for at blive godt kørende, hvad enten det gælder et bekvemt køretøj til en weekendtur sydpå eller et større bagagerum, når en flytning står for døren.

På Strømøvej 3 vil bilforhandleren Nørgaard Biler fremover stå klar med lejebiler - efter at være blevet en del af biludlejningsforretningen Autokonzept.

- Jeg forventer mig en hel del af den minileasing, der på landsplan er blevet rigtig populær. Det er en enormt billig måde at holde bil på, siger Brian Nørgaard, ejer af Nørgaard Biler.

Foruden minileasing med rabatter til kunder, der ønsker at leje en bil i længere perioder, tilbyder Nørgaard Biler regulær udlejning af både større og mindre køretøjer.

Jeg forventer mig en hel del af den minileasing, der på landsplan er blevet rigtig populær. Det er en enormt billig måde at holde bil på.

Brian Nørgaard, ejer af Nørgaard Biler

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens Posten

Næste sæson er på plads: Seniorteatret præsenterer forbudte sange, velkendte kunstnere og et knald af en nytårskoncert

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce